Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zacinajuci vztah? co si vybrat?

Príspevok v téme: zacinajuci vztah? co si vybrat?
dexter

mam 28, coskoro 29. doteraz som nemal vazny vztah (nie je to bezne, ja viem, ale to nechcem teraz rozoberat).
pokusov z mojej strany aj z tej druhej bolo dost, len nikdy to nebolo ono... skusal som to cez net,
vacsina stretnuti bol ale omyl. uz som ani velmi nemal chut sa stretavat.
myslel som, ze uplne zabalim aj taketo zonamovanie, ale zaroven som sa riadil
podla hesla "nikdy nehovor nikdy"
tento vikend mi jedna baba asi po mesiaci pisania navrhla stretko.
stretli sme sa a musim povedat, ze je to celkom fajn baba (o rok starsia -
nedavno mala 30). mali sme o com rozpravat, spolocne zaujmy atd.
medzicasom (este pred stretnutim) som si zacal pisat s dalsou, ktora mi je
velmi sympaticka (26). po dlhom case konecne duchaplny dialog, ktory maju zaujem rozvijat
obaja (rovnako ako s tou prvou). tiez by som sa s nou velmi rad stretol.
s tou prvou som sa vsak dohodol uz na dalsom rande (opat skor z jej iniciativy) a vyzera, ze
ma vacsi zaujem rozvijat to ako ja. ja niezeby som nechcel, ale nie som si isty, kedze mam dojem, ze momentalne
mozno mozem stretnut este niekoho zaujimaveho (zakon schvalnosti :).
viem, ze coskoro pride ten bod ked budem musiet ja urobit krok a posunut to dalej
alebo to nechat tak...
samozrejme mozme byt este kamosi, ale viem, ze ak to od nejakeho momentu zaradim na kamratsku kolaj
tak prehodit zase vyhybku na vztah nie je take jednoduche.
a babu, ktora je vo veku (30), ked zeny tak trochu panikaria a v usiach im tikaju biologicke vodit za nos nechcem,
teda ist do vztahu o ktorom nie som uplne presvedceny (aj ked vela k tomu nechyba :)
vseobecne sa da povedat, ze cim som bol starsi
a teraz mi povedzte som blbec, ze si takto vyberam (zvlast ak ta druha moznost je niekde vo hviedzach)?
som blbec, ze to beriem takto zodpovedne, ze ju nehcem vodit za nos pretoze uz ma 30?
...alebo mam hladiet len na seba? co by ste robili vy?
keby som tam nevidel potencial, tak v tom nepokracujem, to je jasne, ale na druhej strane nie som si nou ani celkom
isty...

_baboka_

t333 = dexter?
...ja, keby som tá 30-ročná, tak sa teraz cítim trochu blbo po prečítaní tejto témy. Hmm a čo ak je krajšia tá staršia? I keď, čo je to vlastne krása...

t333

mate pravdu... prvela to rozoberam a zatazujem sa tym co bude a tym sa citim viazany... ja to zvyknem...
musim sa trochu uvolnit :)
inak, vdaka vsetkym co prispeli nazorom...

ivana45

dexter, precitaj si web Mira Veseleho, ma tam velmi uzitocne stranky o zoznamovani.

Ak si mal stretnutie s babou z internetu, absolutne sa necit zaviazany. Kludne sa stretni s dalsimi babami (a klude im to povedz, keby sa pytali). Vyberas si. No a co ? Aj ony si vyberaju. Neponahlaj sa a nenechaj sa ani tlacit.

Ina vec bude, ked sa zacnes s jednou z adeptiek objimat, .. alebo sa spolu vyspite. Alebo jej povies, ze ona je ta, s ktoru chces mat vztah.

Mimochodom, Vesely doporucuje neskrtnut cloveka po prvom rande a mat s kazdym aspon dve stretnutia. To vies, prvykrat nie si ani ty vo svojej kozi. Ani ona.

nathália09

pozri
teraz majú záujem o teba 2 ženy,a ty nevieš čo s tým,lebo ako sa zdá,radšej by si chcel mladšiu.
Ešte ich obe veľmi nepoznáš,takže nerob žiadne uzávery.
Spoznávaj obe ženy,a zatiaľ nevyvíjaj iniciatívu sexu-veď spoznávanie je to najkrajšie.
Ja mám veľmi krásne spomienky.

Kamilus2011

vaaaaa chlap.. vždy má zadné dvierka, a vždy čaká na niečo lepšie.. a neváži si to čo má...... :-)))))))

Advisor

blbec nie si, ale podla mna to zbytocne rozoberas, aj v tom prispevku si napisal vela a pritom o tak jednoduchej veci, podla mna privela uvazujes
naco robit z nicoho nieco? to ze zavolas niekoho von este nie je zahybanie
urcite by som sa blizsie zoznamil s obidvomi a ked by si videl ze to niekam smeruje tak s tym druhym seknut, vies ty si mozes mysliet ze to vyzera dobre, ale ono to tak vobec nemusi byt, tvoja skorolaska ti moze kludne na druhy den povedat "ostanme kamosmi" a uz ju neuvidis, zvlast by si nemal tolko nad zenami rozmyslat, ked im das privelku hodnotu nebudu si ta vazit

Nojom

Opytaj sa tej druhej ci sa nechce stretnut, a ci chce aj pokracovat . A ak sa ti nechce ist alebo mas iste pochybnosti s tou prvou, tak vzdy budes mat, ak nechces na zaciatku tak nebudes chciet ani neskor. Da sa sice zvyknut, ale nebude toono, ato budesvzdy citit.