Pridajte sa ku mne so zdravou vizivou

Príspevok v téme: Pridajte sa ku mne so zdravou vizivou
Rencita

Od dnes začínam zo zdravou výživou kto sa pridá ? Pre lepšiu motiváciu,výdrž.
Moj dnešný jedálniček :
1x activia biela sladka a fitness cerealie
Desiata: Mandarinka
Obed : Kocka lasagni so zeleninou (obed velmi neobmedzujem)
Olovrant a večera : šalát : syr,šunka,šalat.paradajky,uhorka
Chlieb uplne vynechávam aj sladké.

Sisi135

Hammel: V jednom jedle má byť cca 20 g PLNOHODNOTNÝCH bielkovín - pri 5 jedlách za deň (berme údaje pre ženu - píše sem viac žien než mužov). Ak to chceš dosiahnuť orechmi a makom prešvihneš tuky a chýbajú pomalé sacharidy. Podľa mňa zdravé raňajky vyzerajú asi takto: 40 - 50 g ovsených vločiek (pomalé sacharidy), jeden biely jogurt(bielkoviny), 10 - 15 g orechov (zdravé tuky) a pokrájať do toho nejaké ovocie podľa chuti, alebo predtým zjesť niečo zeleninové. Mne sa jedlo (a na raňajky to platí dvojnásobne) ľúbi najviac keď obsahuje všetky zložky: BST a niečo čerstvé

pires

Zdravím. Prosím Vás, vie mi niekto poradiť z vlastných skúseností ako sa zdravo stravovať, ako často jesť atď. Mám 27, v. 179, váha 80kg. Mám problém hlavne s bruchom. Začínam cvičiť, len mám problémi s platničkami tak budem musieť vynechať brušáky a pod. Ďakujem.

Sisi135

Hammel: A kde máš komplexné sacharidy v tých tvojich raňajkách? A taktiež chýba niečo viac bielkovinové ako jogurt apod.

hammel

No raňajky sú slabučké tam by to chcelo ovocné šťávy a po 30 minútach nejaký ovocný šalát. Urob to na raňajky takto pokrájaj banán, jablko, pomaranč, kiwi prípadne iné sezonne ovocie. Potom pridaj niekoľko umytých sušených hrozienok. Nameľ si dva lyžice maku a pridaj do ovocia alebo môžeš aj sezam. Mak má byť čerstvo namletý. Potom pridaj jednu lyžicu strúhaného kokosu, 10 kusov mandlí alebo vlašských orechov a daj nato 1-2 lyžice extra virgin panenského olivového oleja. Na záver to posyp škoricou a máš plnohodnotné raňajky.

Rencita

Ale ale aká podvýživa :) žeby sa ozvali chlapi ? Nie však tebe by som takú stravu nedala :D xixi... Jasne že chlap potrebuje viac a ja som nepovedala že to takto budem robit na veky vekou ale aspon nech sa trošku stiahne zaludok nie ?

Helus

Baby drzim vam palce,aj ja sa zdravo stravujem,a obed mam nalozeny na malom tanieriku,tak sa drzim.jedavam vsetko okrem sladkosti,cipsov,verim,ze budem uspesne chudnut.