Pridajte sa ku mne so zdravou vizivou

Príspevok v téme: Pridajte sa ku mne so zdravou vizivou
Rencita

Od dnes začínam zo zdravou výživou kto sa pridá ? Pre lepšiu motiváciu,výdrž.
Moj dnešný jedálniček :
1x activia biela sladka a fitness cerealie
Desiata: Mandarinka
Obed : Kocka lasagni so zeleninou (obed velmi neobmedzujem)
Olovrant a večera : šalát : syr,šunka,šalat.paradajky,uhorka
Chlieb uplne vynechávam aj sladké.

punk_zero

JJ dnes si musiš potraviny sam vypestovať, aby si si bol istý. Zeleninu a ovocie striekaju pesticidmi a inymi chemikaliami. Kurcata dopuju svinstvami ... Dnes ani zelenina nieje celkom zdrava :( to som zabudol aj na smog, co dychame a co dopada na tu zeleninku pri cestach.

Sisi135

Watermelon: Ja som svojho času fungovala na vita strave ale moc dlho som nevydržala - nič som nevládala, bola som unavená, nič sa mi nechcelo... Potom som prešla na zdravé stravovanie a paráda dokonca sa mi zlepšila postava. A ešte k zdravému stravovaniu žiadne stravovanie v dnešnej dobe nebude na 100% zdravé, kvôli chemikáliám a podobným blbostiam každý si však musíme nájsť svoj ideál. Možno tebe vitariánstvo vyhovuje, ok ja to neodsudzujem len mám na to svoj názor

punk_zero

Chces zdravsie zit? Tak uplne vymedz zo stravy sladke a vyprazane jedla. Uvidis ako schudnes a budes sa aj lepsie citit.

watermelon

zasa raz dalsi myt - rychly cukor... bububu, vyskusaj a uvidis, co je na tom dobre, to nie je vec, co sa neda vyskusat, nakup si kvalitne ovocie a sama uvidis, co je na tom super... alebo maj radsej predsudky - to je jednoduchsie samozrejme

Sisi135

Ja nehovorím o mlieku ako hlavnom zdroji bielkovín. Sú aj lepšie ako kuracina/morčacina, ryby, vajcia, mliečne výrobky - niečo ako tvaroh či cottage. Hovoríš o bielkovinách ako o najmenej hodnotnej zložke jedla. A čo je tak fasa zdravé na tom mať na raňajky samý rýchly cukor (z ovocia)??

watermelon

sranda co dokaze mliekarenska propaganda: ze dostatok plnohodnotnych bielkovin, hahaha, to su co? a co su tie neplnohodnotne akoze? bielkovin staci v jedalnicku 10%, 30 % sa este da a kto je viac, tak si koleduje o choroby, rakovinu - vid Campbellovu studiu. NEEXISTUJE diagnoza nedostatku bielkovin. Materske mlieko ich ma len okolo 6% a deti v case kojenia rastu najviac a su vyzivovane len nim, tolko k nedostatku bielkovin. PLNOHODNOTNYCH

punk_zero

Keď mam problemy asi s prekyslicenim. Rano mam v ustach kyslu chut a aj povlak na jazyku. Ktore jedla odporucate, aby som sa zbavil prekysleneho zaludka? Ovsene vlocky nemozem vobec alebo ako?

hammel

Ovsené vločky obsahujú lepok takže tie určite nie. Jogurty zahlieňujú a prekyslujú. Prosím ťa sisi kašli na tie čísla bielkovín je to najmenej cenná zložka našej potravy a obsahu ju takmer všetko takže by som si tipol, že ty jej máš nadbytok. Poznáš nejakého človeka, ktorí trpí nedostatkom bielkovín? Ja nie a ľudstvo má bielkovin prebytok a nie nedostatok.