Neviem či je chyba vo mne alebo ...vážne netuším, analyzujem to z každej strany a na nič neprichádzam...áno mám negatívne skúsenosti z minulých vzťahov a prenášam to do môjho aktuálneho, je to chyba ale je to strach ....môj ex priateľ počas celého nášho vzťahu fungoval so svojou milenkou s ktorou spával ešte pred naším vzťahom a chalan predtým sa dva týždne po rozchode so mnou oženil...asi mám šťastie na inbecilov. konečne normálne fungujúci vzťah, v ktorom viem, že ma polovička nepodváadza, ale ja už mám taky strach z jeho ex že vidím fotku, počujem nejaké meno normálne ma ide roztrhnúť a urobí sa mi hrča v krku a tisknu sa mi slzy do očí. Veľmi sa bojím, že ho stratím ale aj , že sa situácie zopakuje. Poznáme sa dlho, sme spolu skoro rok. Rozprávame sa veľa a napriek tomu, že vie o mojich negatívnych skúsenostiach vystavuje ma svojim bývalým.Áno ja viem, je to minolosť nepatrí do vzťahu, ale ja to proste ťažko zvládam. Žijeme spolu a mám pocit že z každého šuflíka na mňa jeho bývala číha, jej obraz, ich fotky atď. Poprosila som ho, nech si to niekam odloží. Z jeho samého vyšlo že to vyhodí, fotky pretriedi atď. Dnes som sťahovala jednu skriňu a našla som všetky tie veci, ktoré chcel vyhodiť a pretriediť. Namiesto toho ich skryl. Vysvetlíte mi toto niekto? Keď s tým prišiel sám a urobil to úplne ináč...som nahnevaná a sklamaná veľmi!
je to normálne alebo mám problém?
je to minulost,
ak ľúbi iba teba,musí ich vyhodiť.
Ja som to podobne riešila.
Kazdy z nas ma nejaku minulost, myslis si, ze roztrhanim fotky vymazes aj spomienky? Ak je to len fotka, tak nech je, ak ma k byvalej este stale nejaky blizsi vztah, tak ho ma nezavisle od fotky. Pripadal by som si ako histerka, keby som niekoho nutila trhat fotky. Snaz sa byt taka, aby nemal dovod sa k tym fotkam vracat a tiez taka rada - neprehrabavaj sa v jeho veciach, aj ludia co spolu ziju by mali vzdy respektovat iste sukromie.
hmm...fotky? ak ju nelubi nemal by ich mat ani schovane ani na ociach ani nikde.. a spomienky? spomienky sa schovaju sa v hlave.. moj nazor.
Berte to tak, ze nebyt predchadzajucich vztahov, nie ste teraz kde ste a asi ani nie ste stym clovekom, co teraz...
suhlasim s ronym. je to sucast jeho zivota, spomienok, preco by si mala nutit ho to vyhadzovat. ine je keby to mal dakde vycapene na ociach, keby sa s nou kontaktoval atd. je to minulost, tu nezmenis, zmier sa s tym.
Nejde o vyzvedanie, nikdy som nevyzvedala....byvame spolu v jednom byte a hovorim presne o tom, ze tie veci maju byt skryte, odlozene, nie na ociach a nie sucastou nasho kazdodenneho zivota. A prist s napadom, ze ja to pretriedim a ja to vyhodim so strany polovicky bez akehokolvek natlaku..a potom to urobit inac no neviem..mozno vazne len lenivost.
suhlasim s rony. mat fotky ex nie je hriech. nehovorim, ze mat ich stale na ociach. ale schovane niekde v krabici je podla mna uuuplne normalne. bola to sucast jeho zivota a myslim, ze niekedy po rokoch otvorit tu krabicu zaspominat si, pripadne sa zasmiat na niektorych veciach nie je vobec zle. skus si viac verit! ak ta nepodvadza a lubi ta, kvoli fotkam takto vyvadzat nemusis... btw. mozno ich neschoval. mozno si ich len odlozil s lenivosti "ved to niekedy pretriedim a vyhodim" a pozabudol nato. ved vies aki chlapi su :):)
no niekde ta chyba bude ked sa citite byt ohrozene fotkami...zda sa vam normalne takto vyvadzat kvoli fotkam?...nevravim, keby to ti vasi chlapi nosili v penazenke alebo si ju davali kazdy vecer pod vankus ale takto???...vase reakcie su prehnane, ved tie osoby boli sucastou ich zivota ci sa vam to paci alebo nie a ked to neviete stravit tak by som hladal problem niekde v oblasti nizkeho sebavedomia...mimochodom vy ste sa tiez zbavili vsetkych fotiek, plysakov, spalili ste listy prip. basne co vam pisali vasi ex?
adka to som pisal slinke
ale ked uz o tom pises preco si ich nechal ak ju neznasa?