Neviem či je chyba vo mne alebo ...vážne netuším, analyzujem to z každej strany a na nič neprichádzam...áno mám negatívne skúsenosti z minulých vzťahov a prenášam to do môjho aktuálneho, je to chyba ale je to strach ....môj ex priateľ počas celého nášho vzťahu fungoval so svojou milenkou s ktorou spával ešte pred naším vzťahom a chalan predtým sa dva týždne po rozchode so mnou oženil...asi mám šťastie na inbecilov. konečne normálne fungujúci vzťah, v ktorom viem, že ma polovička nepodváadza, ale ja už mám taky strach z jeho ex že vidím fotku, počujem nejaké meno normálne ma ide roztrhnúť a urobí sa mi hrča v krku a tisknu sa mi slzy do očí. Veľmi sa bojím, že ho stratím ale aj , že sa situácie zopakuje. Poznáme sa dlho, sme spolu skoro rok. Rozprávame sa veľa a napriek tomu, že vie o mojich negatívnych skúsenostiach vystavuje ma svojim bývalým.Áno ja viem, je to minolosť nepatrí do vzťahu, ale ja to proste ťažko zvládam. Žijeme spolu a mám pocit že z každého šuflíka na mňa jeho bývala číha, jej obraz, ich fotky atď. Poprosila som ho, nech si to niekam odloží. Z jeho samého vyšlo že to vyhodí, fotky pretriedi atď. Dnes som sťahovala jednu skriňu a našla som všetky tie veci, ktoré chcel vyhodiť a pretriediť. Namiesto toho ich skryl. Vysvetlíte mi toto niekto? Keď s tým prišiel sám a urobil to úplne ináč...som nahnevaná a sklamaná veľmi!
je to normálne alebo mám problém?
skus sa ho opytat preco ich schoval
To iste sa stalo aj mne :O) raz pri upratovani som nasla fotky s jeho priatelkou ... prave v ten den som mala u priatela prespat ...povedala som mu bud ich roztrhas alebo idem domov ... viem, ze on ich tam nenechal schvalne ... on vsetko vyhodil pretoze vedel ze mi jeho byvala vadi ... on ju sice neznasa ale nechcela som aby nemal ziadnu fotku s nou ... v tom momente ich roztrhal a konecne mam pokoj :O)