ako funguje ludské telo

Príspevok v téme: ako funguje ludské telo
martinmlm .

mal som bežné civilizačné choroby a kedže ma nebavilo hodiny sediet v čakárni, a doktori mi s nimi aj tak nepomohli, /čest výnimkam, napr. urazová chirurgia je super a využívam ich služby pravidelne/ začal som intenzívnejšie čítat knihy. Napriek tomu, že každá má iného autora, informácie v nich do seba krásne zapadajú ako skládačka. vdaka tomu som 2 roky nebol u lekára ako pacient. NEVIEM VšETKO, nie som liečitel, ale ludia, ktorí boli ochotní si ma vypočut nelutovali toho.

martinmlm

PREčO VEDCI NEVEDIA POTVRDIT šKODLIVOST MOB.TELEFONOV
MOJA TEORIA: elekto mag. impulzy z tel. by mohli posobit na citlive body a energeticke dráhy na tele použivané pri akupunkture, akupresure atd. narúšat tok vnutornej energie a tým vplývat na orgány aj mozog. čiže rakovina nevznikne priamo z ožiarenia ale z rušenia prirodzeného toku energie.

martinmlm

pre všetkých nachladených s kašlom a hlienmi, prieduškami, chrípkou odporúčam moj patentovaný tajný recept klinicky testovany počas 10rokoch na mojich známych, vhodný aj pre tehotné. citelné zlepšenie zdrav stavu už do 5minút.

"ŠTAVU ZO SLIVKOVEHO KOMPOTU ZALIAŤ ČAJOM V POMERE 1/2 A PIT EŠTE HORúCE"

martinmlm

karmillka
"Križovka života"-Jozef Jonáš,na tejto knihe fičím 15 rokov, a furt tam nájdem dačo nové.
"Tai či čuan"-Wang Peisheng a zeng Weiqi
ti dá základ ako pracovat s vnútornou energiou, tou čo akupunktúristi sa snažia usmernit ihlami, ale da sa to aj menej drasticky.tai či je na to ideálne, ale nestačí len prečítat knihu, treba ist niekam kde to trénujú a naučia základy a dalej sa už dá pokračovat podla knihy.

"Kniha života" ??? požičal som ju, tak momentalne neviem od koho. neskutočné veci tam píšu až strach čítat, v košiciach sa o niečo podobné pokúšali/ meditácie,múdry,karma/ a že vraj jeden chlapík z toho skoro zcvokol. robit jedine pod odborným dohladom.

martinmlm

Monkaaa
už som s tym chcel seknút. neni som génius, len som si naštudoval vedomosti 2-3000rokov staré, ktoré terajšia degenerácia zabudla. samozrejme aj vyskúšal na sebe aj iných.
Dakujem za podporu.

Monkaaa

Martin,
citala som si Tvoje prispevky. Rozhodne zaujimave. Chod si za svojim, mas rozhodne na to! Aj ked vzdy sa najdu ludia, ktori budu rozhodne proti takymto geniom ako ty! A nech, kasli na to, mas obrovsky potencial zmenit ludi. Ver svojim snom.
Prajem Ti vela stastia a aby Ti vydrzalo pozitivne myslenie!

ivana45

Martin, mal si to stastie, ze sa prave nad tebou zopakoval ukaz vyjasnenia neba. uz sa to stalo minimalne raz, pred vyse 2000 rokmi. Stari greci vedeli, ze mysel ovplyvnuje telo. Moderna medicina tento fakt neproblematicky akceptuje.
Tvoje zjednodusenia su vyslovene mile. Ja ti drzim palce, aby si ta poistovne najali. Usetris im kopec penazi. Precistis oblicky, zlepsis fungovanie pecene a podobne ... a nebude treba kupovat titanove implantaty do bedrovych klbov. Nebudu sa pouzivat lieky, ktore ludom znicia pecen a ine organy.
Lekarom zelam, aby zdravotnictvo fungovalo presne podla tvojho modelu. Pacientom zelam, aby sa ukazalo, ze lekarov nepotrebuju. Ze stacia 3-4 take osvietene (doslova) osobnosti, ako si ty a vsetci budu zdravi, spokojni a veseli.

martinmlm

manno
dakujem za upozornenie. čítam aj in. témy a velmi dobre viem čo robí.

Dlho som jazdil na bicykli, nebol pre mna problém prejst 100km. a ked som bol už velký, kúpil som si dom, psa a auto. A s tým autom som jazdil furt a rýchlo, krížom cez celú republiku za 5a1/2 hodiny. A pracoval som 14hod denne. začali problemy s chrbticou. isiel som k ortopédovi,vyšetril ukážkovo/teraz bez ironie/, poučil ako mám sediet v aute,menit polohu operadla pri dlhšej ceste a cvičit, predpísal lieky, poslal na rehabilitáciu. chvílku pomohlo a bolesti sa vrátili. A moj psík vyrástol, sused ho naučil preskakovat plot a ja namiesto toho aby som pracoval som ho nahánal po meste, chytil, dal výprask a domov. horko tažko som si chrbát ako tak dal do poriadku, že v pohode, hej. Kéééď tu zrazu vidím jah havo beží skočit cez plot. predbehol som ho, schmatol, dostal taký világoš že au. Ludkovia, behom minúty také bolesti chrbtice, dačo strašné.

A VTEDY SA NEBO VYJASNILO A MNA OSVETLILO

...vtedy som pochopil ako mysel ovplivnuje telo. najprv je negatívna myšlienka/hnev/ ktorá oslabí orgán/v tomto prípade pečen/ a k nemu prislúchajúce časti tela/určitý stavec, oči, prst, sval alebo klb/ a tie potom pri zátaži povolia ako najslabšie očko retaze. Odvtedy havo bitku nedostalo, ale plot preskakuje furt,beštia.

tpch je vaším psíkom, a pomáha /nevedomky/ pochopit to čo sa vám snažím vysvetlit. ide jej to velmi dobre