Mam osobny problem s ktorym sa neviem vyrovnat.Som veriaca katolicka, vydata. So svojim manzelom sa milujeme na vsetky mozne sposoby, ktore nam obom vyhovuju a su prijemne ( i oralny sex ...). Je to spravne alebo nie?. Su tu veriace zeny, ktore by mi vedeli odpovedat ci sa nedopustam hriechu? Alebo veriaci smu len "misionarsku" polohu?
Som hriesna ?
No tak jedno som si ista.Urcite su povolene aj ine polohy nez misionarska ved predsa nie kazdej zene tato poloha vyhovuje.Vacsina zien sa dokaze napriklad spravit len pri polohe ked je ona hore a to ma byt akoze zakazane?Nezmysel.Rob si s manzelom co chces aspon mne osobne sa nezda ze by si nemohla praktizovat polohy ake sama uznas za vhodne.Ved vsetci sme len ludia tak nevidim dovod preco by si katolici nemohli uzit dobry sex ako to im vyhovuje.Je smiesne spovedat sa z toho ako to robis ved to robis so svojim manzelom tak je to uplne v poriadku.
ja myslim,ze anal medzi pristupne asi nepatri.no neviem ti povedat.asi ani erotic.prostriedky.kto vie,co by povedal knaz.uz sa stalo,ze na jednu vec mal kazdy knaz iny nazor.kamaratke sa to stalo a bola z toho soknuta ake to boli nazory.nemali by propagovat vlastne nazory,myslim. nepripustna je nevera,a na com sa spolu s muzom dohodnete,tak to je dobre,ak to nie je moc oplzle...:)) nuz,co ja viem.vie niekto?
a ta knizka moze byt pekna vec ked si zidovka.
myslim, ze viera kaze "milujte sa a mnozte sa" Ale nehovori ako, tak to podla mna nie je problem
Ach ludia, mat vase problemy....
nerozumiem jednej veci, preco chces dat ne nejake nepodlozene veci, povedacky a bachorky ludi miesto toho aby si sa to spytala odbornika ( knaza) ktory v tom ma jasno.
lebo nazor ti moze sem napisat hocikto hocijaky, ale pravda moze byt niekde uplne inde a ty sa potom mylne tym budes riadit a hresit/nehresit.
nechcela som sem pisat, ale napisem...
to este aj v akej polohe sa MOZEME milovat a ci je povoleny aj oralny sex mame mat predpisane?????
podla mna mozes robit, co sa ti paci... ved to predsa robis s milovanou osobou...
... asi ma niektori nepochopili alebo nechcu pochopit...chcem vediet, poznat nazor veriacej zeny, ci je dovolene v manzelstve sa milovat sposobmi, ktore som naznacila bez toho, ze by som sa dopustila nejakeho hriechu .... a tu knizku si zozeniem, vdaka za radu
je len jedna cesta ako to zistis.
Tu by som jednoznacne naordinoval rozhovor s knazom, alebo nejakym duchovnym. Ved predsa ty najlepsie musia vediet co mozes a co nie, ved teologiu studuju cely zivot.
ahoj martinka, no podla mna nerobite nic hriesne, je to uplne normalne...