Mam osobny problem s ktorym sa neviem vyrovnat.Som veriaca katolicka, vydata. So svojim manzelom sa milujeme na vsetky mozne sposoby, ktore nam obom vyhovuju a su prijemne ( i oralny sex ...). Je to spravne alebo nie?. Su tu veriace zeny, ktore by mi vedeli odpovedat ci sa nedopustam hriechu? Alebo veriaci smu len "misionarsku" polohu?
Som hriesna ?
Ahoj Martinka. Aj ja som veriaca a dobre, že sa pýtaš. Odporúčam ti prečítať si knihu Košer sex od rabína Shmuley Boteach. Veľmi dobrá. V podstate, v oblasti sexu a erotiky je povolené všetko, pokiaľ to pomáha udržať vášeň. Veľmi dobrá kniha, fakt.
antika ak nezabija zarodok,teda ak neucinkuje po oplodneni,tak je vpohode.ale ak ucinkuje na uz oplodnene vajicko,tak to uz je ine.uz zacal iny zivot.a polohy su normal,hlavne,nech to je vramci manzelstva,tak sa nemusis trapit.
Zalezi na Tebe ako to citis ak sa citis hriesna tak chod na spoved. Podla mojho nazoru, je to normalna vec ze sa budes chranit pred otehotnenim pomocou kondomu alebo HAK. Treba si uvedomit veci a nebrat vsetko doslovne ako je pisane alebo nariadene. Uz su aj tlaky z Polska aby sa knazi katolickej cirkvi mohli zenit...
pouzili ste kondom?? beres antikoncepciu?? ak ano tak sup sup na spoved!!
pouzili ste kondom?? alebo beres antikoncepciu??
ak ano tak musis ist na spoved!!