Hrozne sa bojím, že som tehotná

Príspevok v téme: Hrozne sa bojím, že som tehotná
Verronika

Zdravim Vas. Chcem sa spytat niekoho skuseneho, s priatelom sme mali po 2 rokoch 1. pohlavny styk. Ked dom mna prvy krat isiel, isiel bez kondomu, ked sa mu to uz trocha podarilo, tak si ho nasadil a pokracovali sme. Bolo to bolestivé, ale konecne sa nam to podarilo. Stalo sa to priblizne pred 8 dnami. Tiekla mi aj krv, teraz mam strach, ze som mohla z tych "kvapocok lasky" otehotniet. mala som prave plodne dni. :( alebo ked do mna isiel neskor s kondomom, ze ich tam mohol nejako posunut. teraz je mi zle, kruti sa mi hlava, picha ma v podbrusku a boli (ale to moze byt mozno tym 1: razom), bolia ma prsia a mam zvacsene bradavky (o tyzden mam dostat). Mozno je to smiesne, ale ja som naozaj velky streser a kedze to bolo 1. krat viac krat si dam pozor. nemam narychlo kde zohnat test. za odpovede dakujem!!!!

dobra vila

zenuska- dik za objasnenie:), v podstate som to myslela tak, ze ak sa predtym nespravil, nie je potreba obavat sa :). Akoze tie kvapocky lasky neobsahuju spermie, takze tehotna nema byt z coho :) (teda aspon gynekolog to vravi :D)

zenuska

dobra vila - kvapocky lasky su, aj ked sa chlap predtym nespravil, je to prostaticka tekutina, ktora sluzi ako lubrikant pred stykom. Ibaze ked chlap predtym neejakuloval, v kvapockach lasky sa nenachadzaju spermie... A ze prerusovany styk funguje, ked sa "spravne pouziva", som toho zivym dokazom - na tejto metode ficime s manzelom 6 rokov bez problemov. Su pary, ktore maju prerusovak cele manzelstvo a deti maju len planovane...

dobra vila

Tehotna na 100% nie si :). Malilinka sanca by bola vtedy, keby priatel pred vniknutim do teba (bez kondomu) sa spravil. Napriklad ze predtym masturboval a po nejako case vnikol do teba, co asi nehrozi.
Mnoho parov to bezne robi tak, ze sa miluju bez kondomu a nasadia ho az neskor. Riziko je IBA vtedy, ked sa chalan spravi a potom ide do baby, preto sa tomu vyhni.
Aj tie kvapocky lasky pracuju na tejto baze = nie su, ked sa predtym nakratko nespravil!

Liana389

Milá Veronika,
otehotnieť nie je len tak...
My sme s mužom obaja v poriadku a nedarilo sa nám skoro dva roky. A to sme šli naplno cez všetky plodné dni, potom som ležala hore nohami aj hodinu a nič. Ako hovorím, zázrak sa podaril skoro až po dvoch rokoch. Ale ber to tak, že všetko zlé je na niečo dobré a od teraz už budete opatrnejší, zaobstaraj si antiku a dieťatko bude, keď budete obaja pripravení.
Veľa šťastia.

smii

urcite nie si tehotna, len panikaris. Keby bolo take lahke otehotniet, tak kazda mame uz X deti, nie 1-3 ako je priemer...

MMMMMMMMMMM

Rozhodne nie si tehotna. Keby si dala vacsi priestor chladnemu rozumu a nie emociam a panike tak by si o tom ani nerozmyslala. Bud pokojna, my to robime iba bez kondomu uz skoro 2 roky a nic :P

Verronika

Ďakujem vám pekne, bodaj by ste mali pravdu. Som hrozne nervózna. Aj teraz som tak hrozne vyskočila na chalana, že mi sám povedal, že sa správam ako tehotná, keď videl moju reakciu, kvôli úplnej banalite. A zvláštne ešte je, že som vždy mala problémy a liečila sa na rôzne zápaly a vždy mala nejaký výtok. A dnes som nemala vôbec nič, len akoby trošičku mokré nohavičky, čo ma prekvapilo. Možno keby si nenamýšľam, tak polovicu z tých príznakov ani nemám. Horšie je, že máme obaja kopec starostí a ešte si pridávame. Už nikdy viac nebudem taká neopatrná!