GAY Stranky

Valentin

Duchovná poradna - Duchovná pomoc uzdravenia a oslobodenia Homosexulity počte 26 prispevkov do témy " Gay Stranky " na stránke forum.zdravie.sk

dr. kopyto

Ak by zabrowsil do oblasti gay porna, tak to este neznamena ze je homosexual, prekvapivo mnoho muzov, ktorych by sme oznacili ako heterosexualov, pohlad na homosexualny styk vzrusuje. Treba si s nim o tom otvorene pohovorit, avsak treba VEDIET o com hovorim. Mnoho ludi totiz nerozlisuje pojmy ako sexualna orientacia a sexualne spravanie, a veci nie su take cierno-biele ako sa prezentuju - homo/hetero/bi a nic ine.
Orientacia kazdeho cloveka je ina a spada vzdy niekam medzi tieto tri poly. Tvoj priatel moze byt napr. "heterosxual", ktoremu sa pacia aj muzi, hoci by so ziadnim nedokazal mat citovy vztah... (moznosti je vela) V kazdom pripade vsak treba mat napamati, ze toto si nikto nevybral, a aky je, takeho ho musis brat.

dfgh

no, moze byt kludne bisexual. v tom pripade to je normalne a sa ti s tym nezveril lebo sa hanbi. spytaj sa ho na to.

Cici333

no ja by som tam urcite hladala nieco..tak pokial by pozeral zenske stranky,tak v poho..ale gay..nepreorientoval sa on nahodou????