Ešte som nemal babu

Príspevok v téme: Ešte som nemal babu
Cyril000

... a tým nemyslím len sex, ale vôbec som nikdy so žiadnou nechodil, nikdy sme sa nedržali za ruky, nikdy nebol žiadny bozk... A pritom nevyzerám vôbec zle, som celkom pekný človek - to sú slová ľudí, s ktorými sa poznám a ktorí hovoria, že by som sa aj ako model dobre uchytil... Problém je však iný. Nedostatok-málo sebavedomia. Mám to už od detstva, s nikým neviem poriadne nadviazať kontakt, nemám žiadny kamošov. Mám 25 a nechcem byť na tom takto do konca života... Problém je aj červenanie sa. Myslel som si, ako 15 ročný, že to o takých 10 rokov už bude dávno preč - omyl... Je to stále tu. Viem, že je dobré sa cvičiť, ale kedy a s kým? Málo hovorím s cudzími ľuďmi, je mi nepríjemné sa dokonca pozerať priamo do očí. No nemožem sa poddať, inak by som už dávno spáchal samovraždu. Ak sa tu nájde dobrá duša s podobnými problémami a pokecáme, budem rád. Ďakujem :(

a.oll

"pozeram na mladu babu a slintam,vsetky su sexi,ale ked otvori usta a pocuvam vetky tie nezmysli...tak si nejaku luxuxnu radsej zalpati a vymrda ju..."(?????????) to sa tebe zda tiez ako nomralny pristup?precitaj si Razorove prispevky.

t333

a.oll,
sorry, ze vam do toho skacem, ale tieto tvoje slova som nepochopil...
"som o nieco starsi ako ty a poviem ti jednu vec,s takmto pristupom k zenam si ziadnu nezasluzis.mam jednu dokonalui doma a tymito nazormi urazas aj ju,aj vsetky inteligentne zrny,ktore poznam"

akym pristupom konkretne?

polenta

Tiez sa casto zamyslam nad tymito vecami :)
ze vlastne som bud nenatrafila na toho spravneho, alebo som prilis narocna, ale asi moj najvacsi problem je tiez moje nizke sebavedomie (a frigidna ani lesba nie som :))
no co, nie sme vsetci rovnaki, nie kazdy ma stastie najst spriaznenu dusu, ale verit treba, ze mozno raz to pride ;)

RazorX

sabynka: hladam najma ctiziadostivu babu, sikovnu, inteligentnu.. nepoznas ma, chcem aby sa mi pacila a ja jej.. ziadna modelka, normalna baba.. ale vazne inteligentna.. ak taku spoznam, neviem ju ale zaujat.. o com mam rozpravat. pritom ak by ma lepsie spoznala, bolo by vsetko ine..

alkohol sa da pit aj s rozumom :-) tvrde nepijem.. a opat tie moje limity ;-))))))

RazorX

vsetko pisem zatriezva a urcite niesom ziaden ozran :-)

a.oll: ano, zeny sa riadia najprv vyzorom... a az potom ich zaujima aky chalan je vovnutri.

moj problem je ten, ze som prilis technicky typ.. a normalny zivot mi unika. neviem sa spravat tak `normalne` ako ini... vsetko musi mat svoje pravidla a limity, hlavu a patu.

nemozem si pomoct.. neviem vypnut :-((

a.oll

moja zena tvrdi,ze ona ani nepotrebuje,aby muz prehovoril,riadi sa heslom-pozriem a vidim:)tak ak to tak robi vacsina zien,to bude razorov kamen urazu.

sabynka

A-OLL - A ja súhlasím s tebou v tom, že šikovnejšia holka tú jeho "hĺbku intelektu" veľmi rýchlo prekukne :-)

a.oll

myslim Sabynka,ze Razor(priostril uz nickom:)vyuzil tento priestor na to,aby ukazal hlbku svojho intelektu.a je mozne aj to ako hovoris-ze mal este pivko/vinko po noci v systeme.