Ešte som nemal babu

Príspevok v téme: Ešte som nemal babu
Cyril000

... a tým nemyslím len sex, ale vôbec som nikdy so žiadnou nechodil, nikdy sme sa nedržali za ruky, nikdy nebol žiadny bozk... A pritom nevyzerám vôbec zle, som celkom pekný človek - to sú slová ľudí, s ktorými sa poznám a ktorí hovoria, že by som sa aj ako model dobre uchytil... Problém je však iný. Nedostatok-málo sebavedomia. Mám to už od detstva, s nikým neviem poriadne nadviazať kontakt, nemám žiadny kamošov. Mám 25 a nechcem byť na tom takto do konca života... Problém je aj červenanie sa. Myslel som si, ako 15 ročný, že to o takých 10 rokov už bude dávno preč - omyl... Je to stále tu. Viem, že je dobré sa cvičiť, ale kedy a s kým? Málo hovorím s cudzími ľuďmi, je mi nepríjemné sa dokonca pozerať priamo do očí. No nemožem sa poddať, inak by som už dávno spáchal samovraždu. Ak sa tu nájde dobrá duša s podobnými problémami a pokecáme, budem rád. Ďakujem :(

stake95

no ja som na tom úplne rovnako
mám 17 a nikdy som nemal babu
som hanblivý vôbec neviem o čom sa mám s dievčatami rozprávať tiež sa im ani neviem pozrieť do očí len sa červenám
a nerád sa stretávam s cudzími ľuďmi nechodievam ani von proste mi je vonku medzi cudzími alebo medzi veľa ľuďmi veľmi nepríjemne zato radšej som stále doma a pozerám nejaké filmy abo hrám hry
som celý nejaký divný mám divné názory aj zlozvyky aké má málokto
a chcel by som nejaké dievča ktoré by bolo ako ja a malo rovnaké zájmy ale také asi neexistuje :(

rafaela13

keď sa tak zamyslím nad tým, akým typom chlapa sa zďaleka vyhýbam... sú to dva základné typy. Prvý je taký, ktorý si ženu neváži, to nemyslím len ženu - mňa, ale celkovo keď rozpráva škaredo o akejkolvek žene. Chlap má byť džentlmen, ale nie falošný! My, ženy máme toho dosť čo zvládať o čom chlapi nemajú šajnu a to každá z nás, nezávisle od toho aké má vzdelanie, či talent. Proste rešpekt k ženám vypovedá o mužnosti. Druhý typ chlapov - uchyláci.

alchemist

nathália008
vsetko po starom, mozes si v mojej starej teme precitat rekapitulaciu roka :)
ty sa ako mas co noveho ?