Ešte som nemal babu

Príspevok v téme: Ešte som nemal babu
Cyril000

... a tým nemyslím len sex, ale vôbec som nikdy so žiadnou nechodil, nikdy sme sa nedržali za ruky, nikdy nebol žiadny bozk... A pritom nevyzerám vôbec zle, som celkom pekný človek - to sú slová ľudí, s ktorými sa poznám a ktorí hovoria, že by som sa aj ako model dobre uchytil... Problém je však iný. Nedostatok-málo sebavedomia. Mám to už od detstva, s nikým neviem poriadne nadviazať kontakt, nemám žiadny kamošov. Mám 25 a nechcem byť na tom takto do konca života... Problém je aj červenanie sa. Myslel som si, ako 15 ročný, že to o takých 10 rokov už bude dávno preč - omyl... Je to stále tu. Viem, že je dobré sa cvičiť, ale kedy a s kým? Málo hovorím s cudzími ľuďmi, je mi nepríjemné sa dokonca pozerať priamo do očí. No nemožem sa poddať, inak by som už dávno spáchal samovraždu. Ak sa tu nájde dobrá duša s podobnými problémami a pokecáme, budem rád. Ďakujem :(

natusa42

poviem ti tak,mily zakladatel diskusie,je to tazke dnes,najst pre seba toho vhodneho partnera,lebo nevhodnych mozeme mat kazdy XY,,staci zajst na pokec a zbalit tam"prveh ",nic si z toho nerob,ja tiez som nemala stastie na vztah ,na chlapcov..uplne chapem,preco ti robi problem nadviazat rozhovor,alebo tak --ale je skvely,ked si sympaticky,lebo istotne si,najdes si niekoho lahsie,pozri mne tiez vravia,ze som peke dievca,ale chyba je asi niekde inde,ja sama neviem,mam smolu asi,ale aj tak,ja si myslim,ze ,ze normalni muzi uz vymreli ...
hanblivost rozumiem -ja tiez som hanbliva velmi :/:(:(:( a preto mozno aj ked ma zacne nejaky chlapec "balit " ,tak ja sa mu ani do oci nemozem pozriet,nie som koketa ako dnesne baby,som velmi slusne vychovana,a to je NAS problem asi ....

šANI A šANI

NO TIEž SA TRAPIM NEMAL SOM BABU A CITIM SA AKO NEAKY CHUDAK......MILUJEM žENY VžDY SOM SA SNAžIL DOKAZAť IM TO AKO ICH LUBIM NO NIC.... VELA MOJICH KAMARATOV PRISLO O PANENSTVO V 13 ALEBO V 14 ROKOCH NO NEVIEM ASI MI NIEJE SUDENE BYť MILOVANY A ZAZT POCIT SKUTOCNEJ LASKY....

aladin

nez na egu a zovnajsku je lepsie popracovat na napraveni sebavedomia a na svojom vnutre, ved sem prispeli aj taki, co s dizajnom nemaju problemy. A nie vzdy plastika poriesi.

RazorX

Najcastejsie je nizke sebavedomie sposobene preto, ze sa SAMI SEBE NEPACIME.

Ak popracujeme na svojich nedostatkoch, budeme sa citit lepsie, mat lepsiu naladu, viac sa usmievat... proste spokojnejsi.

tlstosi schudnite, skulavci-cosaci-lopusnici chodte na operaciu

zvysenie ega = lepsi zivot

[zruseny8]

zdielam podobne problemy ako ma cyril, mam 22 a taktiez nemam ziadne skusenosti co sa tyka tejto oblasti, len u mna to asi nie je nizkym sebavedomim..teda asi..neviem :)skor by som povedala ze nie, ja vidim asi iny problem, ktory neviem pomenovat..proste ani sama neviem

elsa5.5

cyril,nie je to žiadna katastrofa a už vôbec nie na samovraždu troška silné slovo nemyslíš?skús si nájsť nejakú kamošku cez net,určite je veľa dievčat ktoré nevedia nadviazať konakt ako ty,nauč sa vážiť si samého seba potom sa ani nebudeš báť pozrieť sa druhým do očí.