Mám otázku prevažne pre chlapov, čo si o tom oni myslia a ako to berú, keď muž udrie ženu a potom to oľutuje, je to "normálne"? Aké je riziko, že sa to stane opäť? Za odpovede ďakujem
udretie od muža
leninka, nezmeni sa nikdy, nikdy, nikdy, nikdy... aj keby si velmi chcela, tak nikdy... to, co popisujes, sa nezmeni
zažila som si facku aj mierne udieranie, aj výčitky, hrubé nadávky, vykríkanie... Z mojej strany som také niečo vôbec nerobila. Aj keď sa to dialo, tak som bola ticho, čo som sa bála. Nemôžem zabudnúť ani na fyzické, ani na psychické nátlaky...
Je taký chlap schopný sa zmeniť? Ak áno, je možné, aby sa zmenil za pár týždňov? Bol by život s takým, vždy taký...? Môže ho príchod dieťaťa zmeniť?
Ano, ale ani zena nemoze muza osocovat a urazat bezdovodne a dokonca ani ked ma na to dovod a predsa sa to casto stava. Ked vyvadza ako diva svina, tak sa muz dostane do afektu raz-dva.
Muž ktorý udrie ženu je zbabelec. A take že v afekte? to čo je za blbosť? ak citi že sa nedokaže ovladať tak nech radšej odide, ale myslim že každy spravny muž vie čo a ako ma robiť. Ale plati to aj o žene, tiež nemusi chlapa fackovať, predsa o tomto neni vzťah, ale aby som odpovedala, ak´sa to stane raz, stane sato aj druhy, aj treti krat
resp. to je otazka na zenu, ktorej sa to stalo, mozno nejde konkretne o teba...
Podla mna zavisi od okolnosti, za ktorych muz tu zenu udrel. Ak ho zena pred tym slovne napadala (urazala, vydierala, klamala, alebo ohovarala), tak muz mohol konat v amoku, t.j. v stave ked nie je za svoje konanie plne zodpovedny a vtedy by skor mala lutovat zena svoje konanie, ako muz. Ak ju ale muz udrel so zamerom jej cielene ublizit, bez predchadzajuceho slovneho, alebo fyzickeho utoku zeny, tak sa to bude pravdepodobne opakovat.
leninka, myslis si, ze dovera medzi vami dvoma tymto neutrpela? fakt je pre teba tym istym partnerom, ktorym bol doteraz? uz teraz je vo vasom vztahu cosi zle, toto sa jednoducho v partnerskom vztahu nerobi
chlap, ktory udrie zenu uz nie je chlap...a to co je za blbost, ze kazdy chlap v zivote udrie zenu?!! dufam, ze s tymto sa nestotoznujes!! zena nie je ziaden fackovaci panak!! stacilo by udriet ma raz a koniec, tu su sluby zbytocne!
mierna facka ale aj uder sa da odpustit, mozno v afekte sa muz nedokaze ovladat..
horsie je to so slovnou nadavkou, hadkou..tu je uz tazsie odpustit, na to nezabudnete , ale na fackku ano...
clovek si viac pamata slova
stane sa to opäť-zažila som to:(