udretie od muža

leninka

čo mám tak výčitky, tak že som bola na neho zrejme moc mäkká... všetko odpustené a tak... Ale okrem tohto, nechápem, čo som robila ešte zle... A ešte čo mi je ľúto, tak že čochvíľa sa nám narodí bábo a on nebude pri ňom... No je to komplikované. A teraz mám strach a neviem, či vôbec napísať na neho otcovstvo, keď bol taký... Mám strach, že bude robiť mne aj malému problémy...

goccia

vzdy je chyba na oboch stranach, ale nezahlbuj sa do vycitiek voci sebe. Lebo na bitku nie je ospravedlnenie ani vysvetlenie, ze ten druhy ma na tom svoj podiel.

leninka

Všetko, čo sa mi stalo, sa udialo počas cca 2-3 mesiacov... Keď som časť z toho všetkého hovorila mojej dobrej známej, tak mi povedala, že je to hotová telenovela... Bolo toho veľa...
Čo sa tak pýtam seba, tak je, že čo som urobila ja zle... Hovorí sa, že keď sa dvaja rozídu, rozvedú..., tak vždy sú obaja na vine... Ale doteraz neviem, čo som urobila zle... Či je to snáď to, že som nebola na neho tvrdá...

goccia

leninka, uvedom si, ze on nie je jediny chlap a niekde na svete na teba caka niekto, kto si ta bude vazit, asi tak by som to zhrnula. Zivot mas len jeden. Tak aby si si na jeho konci nevycitala, ze si ho mohla prezit aj stastna. Stratene roky ti nikto nevrati.

leninka

Kedysi mi niekto veľmi blízky z rodiny povedal, čo ho trochu pozná z minulosti, že keď sa doteraz nezmenil, tak sa nezmení... že to sú také intervaly. Chvíľu je dobre, a potom je znova taký...

leninka

áno, to sa stáva, že žena ozaj provokuje. Toto som určite nerobila. Môj názor je taký, že partner by také veci nikdy nemal urobiť, či žena, alebo muž.
No keď sa to aj stane, tak či to opäť bude také... a to všetko, čo som pred chvíľou napísala...

goccia

pocula som to od psychologicky s dlhorocnou praxou, ktora mi to povedala priamo do oci - on sa nikdy nezmeni... doteraz som na to nezabudla. Po rokoch naozaj bolo toho na mna prilis a povedala som si DOST. Len som to mohla urobit skor :). Lebo on sa fakt nezmenil.. (neslo o fyzicke ublizovanie, ale o psychicke)

kendra

ked to robi opakovane, tak samozrejme ze sa nezmeni...
ale su pripady aj ked zena vyslovene provokuje muza, stale dudre, mysli si ze je najmudrejsia na svete, a kaze muzovi co ma robit...a vtedy sa uz ten chlap neovladne

poznam taky pripad...muz ju bil, ale ta zena ho k tomu vylozene dohnala svojou panovacnostou..
co samozrejme nie je tvoj pripad leninka