udretie od muža

ja40

Moj nazor je taky,ze muz nema co zenu byt a ani zena muza samozrejme. Ved to kde sme?? Co sme?? Facka,alebo bitka je len prejav zlyhania,zufalstva ci nezvladnutia skratovej stresovej situacie. Proste psycho. Ja neuznavam ziadne nasilie na ludoch dospelych ci detoch a ani na zvieratach samozrejme.
Ved da sa vsetko slovom a s rozumom vyriesit.
Ak ti uz vylepil,tak to pravdepodobne urobi zase. Je to na tebe aky postoj zachovas k danej situacii,lebo on si dovoli len tolko,kolko mu ty dovolis. A ak to ma v povahe tak nech s tym nieco urobi.

zuzkas

ak muž vlepí žene raz,tak to urobí znovu.tiež som bola mladá,naivná.podala som o rozvod a rok po rozvode ma začal všade prenasledovať,prosíkať,že kvoli malej,že nedokáže bez nás žiť a pod.šli sme do podnájmu i keď som ho už nelúbila,verila som,že znovu začnem.žili sme spolu 2 týždne a zbil ma,že som skončila v nemocnici.nebola to moja chyba,žiadna provokácia,on si potreboval dokázať,že je silný.odvtedy som si povedala,že už v živote od žiadneho chlapa ani facku nedostanem.ešte aj jeho mama ma prosila,aby som sa k nemu vrátila a odpustila.spomienky mi ostali doteraz,ani môj terajší manžel ma nemôže zozadu pohladkať na hlave,čo mi to je nepríjemné,lebo ma vždy napadne čo sa vtedy stalo.

george303

Cim skor ho posli k vode ...
Ludia sa nedokazu zmenit dokazu sa iba urcite chvilu pretvarovat a skor ci neskor by sa to cele opakovalo znova a urcite je lepsie vyriesit to teraz ked este male nieje na svete ako to riesit potom ....

doubledog

podla mna je mozne, ze sa zmeni.
ale ci sa zmenil naozaj, zistis tak o 50 rokov, ked si to dokladne overis, proste ked to preveri cas.

podstatne je skor to, aby si sa zmenila ty.

leninka

keby som aspoň tá protiva žena bola... Aj jeho švagriná mi vynadala, že som nebola na neho tvrdšia, že som ho nevytrestala...
ta3 myslela som si, že si na mňa spomeniete, ak tu prídete. Asi 3 týždne nie sme spolu, nebývame, no začal sa mi ozývať, že nechce prísť o malé ani o mňa, že všetko sa mení a všetko ide robiť inak úplne od základov... Ono je to síce "pekné", ale aby sa tak rýchlo zmenil na dobrého? A ako by som to zistila, za taký krátky čas...
S tým výživným je to tak, že by som zrejme od neho ani nedostávala peniaze, keďže nepracuje na Slovensku... Možno by mu stanovili nejakú minimálnu sumu.
Tiež som bola v tom, že by na mňa rukou nesiahol. Aj on mi to sľuboval a prisahal, že to by nikdy nespravil...
Nedokážem pochopiť, že môže byť človek taký... bezcitný, alebo ako to nazvať...

george303

Urcite by som neudrel zenu a ak to urobil raz tak sa to zopakuje ... Ale vsetko zalezi od okolnosti vydel som na internete videa kde zeny napadali nejakeho muza a vtedy som si hovorel ze tak pri tomto by som nazavahal ani sekundu .. Ale tak normalnu zenu urcite nie a tehotnu uz vobec nie ...

doubledog

ak zena umyselne provokuje, pricom si mysli, ze ako zena si to moze dovolit, kedze jej nic nehrozi, tak v takom pripade by som sa prilis necudoval, ak by ju muz udrel.

ale aj v takom pripade by sa muz mal spravat ako chlap, a bud jej take spravanie nedovolit, alebo sa na nu proste vykaslat a odist.

ale ak zena hra obet, muz musi hrat nasilnika, to inak nejde.
su to dve strany jednej mince.
cize sa to musi opakovat.

xy:)

vsak nemusis reagovat.. len vsade pises to iste dookola a pritom si ani dievca nemal. a ja tvrdim, ze clovek nemusi vzdy planovat to, ze niekomu vylepi.

xy:)

alechemist - a ja neviem odkial si prisiel na to, ze slusni chlapci nepritahuju dievcata.. pritahuje kazdy, kto ma v sebe vtip a sarm, skor by som povedala, ze baby nepritahuju suchari a medzi sucharom a slusnym chlapcom je teda rozdiel.