Sama, sama, samučká.

Príspevok v téme: Sama, sama, samučká.
Berryele

Už ani neviem, čo cítim.
Strašná prázdnota, nekonečná samota .. už dva roky.
Stále dokola ten stereotyp - škola, domov. Už neviem, čomu sa mám venovať. Tá samota už zo mňa vysala všetkú energiu a chuť do života.
Navonok sa snažím nedať najavo to, čo cítim.
Všetko je preč. Zostala mi už len tá zasra*á samota.

aliceinw

ja nemam depresiu ale kazde rano hned ako otvorim oci som smutna, netesim sa na nic, nemam motivaciu. napriklad vsetci sa tesia na vikend. ja nie lebo viem ze aj tak budem sama doma. tak chcem niekde chodit a nemam s kym a ked niekoho zavolam tak nejdu, lebo ich to nebavi. najradsej by som len spala stale. ale nedavam nic najavo a som pomerne vesela v spolocnosti. neviem preco sama seba sa pytam. vnutorne ma ide roztrhnut. uz mam 22 a taha sa to uz dlho takto, velmi dlho. stastna som bola velmi davno naposledy ked som bola s priatelom zamilovana. teraz som sama a nic, ani zamilovat sa neviem uz.
idem spat

Bezny Janko

karolina viem asi ako sa citis.

Nie som rodeny slovak, hoc ale na slovensku zijem uz odmalicka. Tak ci onak, nejako som furt mal divny pocit akoby som tu nepatril. Zrejme sa na mna aj ostatni tak pozerali, ako na outsidera takze mozno preto ta izolacia.

Navyse, kazdy koho som spoznal ma kopec rodinnych prislusnikov po slovensku - sami bratranci, sesternice, strykovia, teti, atd atd.

Momentalne to prezivam tak akoby som mal na mojich rovesnikov niekolko-rocny skusenostni deficit. Vsetci maju kopec znamosti,kamaratov, priatelky,priatelov, zamestnania, blablabla vsetkeho takze ked sa potom niektori ozve ze "caw ako dari" tak nato nemam co opdovedat. Nevie niekto ako dat doporiadku, aspon tak aby ma to netrapilo ? Mam si vymyslat nejake prihodi, fiktivnych kamaratov s ktorymi travim cas alebo neexistujucu priatelku ??

karolina.

neviem presne..ale asi rok..chodim ako ziva mrtvola..asi preto ze nemam vela kamaratov..teda skoro nikoho.stale som doma..ked mam skusky tak sa ucim od rana do vecera..ked nie tak som v skole..sice sa s babami bavim ale nenasla som zatial cloveka ktoremu by som mohla povedat vsetko co mam na dusi..je to asi preto ze som sa prestahovala z cudzej krajiny sem na Slovensko..som tu uz par rokov ale stale to nie je ono..

karolina.

aj ja sa citim velmi sama..taky zvlastny pocit..ked som bola dieta, radovala som sa vsetkemu, kazdemu dnu co som prezila..teraz ma netesi skoro nic..neviem co so mnou nie..neviem byt stastna..

Berryele

Bezny Janko, poviem Ti, že nie si sám, kto z časti prikladá vinu rodine. Ja ju tiež prikladám svojej rodine, pretože ako rodičia z môjho pohľadu totálne zlyhali. Neviem, podľa ľudí sa patrí byť svojim rodičom vďačný za to "všetko, čo pre nás urobili", ale keď sa im nepodarilo poriadne ma vychovať, nemám im byť za čo vďačná. Taká je pravda a pravda to bude vždy.
A podľa môjho názoru je krása veľmi relatívna. Ja si nemyslím, že by som bola krásna, avšak často som počúvala chvály na moju fyzickú krásu. Ide len o to, ako sa vnímame.
Takže by som Ťa opravila : "Tento svet je fakt kruty, stastni a uspesni su vacsinou ti ktori boli obdareny zdravym socialnym zazamim."