Sama, sama, samučká.

Príspevok v téme: Sama, sama, samučká.
Berryele

Už ani neviem, čo cítim.
Strašná prázdnota, nekonečná samota .. už dva roky.
Stále dokola ten stereotyp - škola, domov. Už neviem, čomu sa mám venovať. Tá samota už zo mňa vysala všetkú energiu a chuť do života.
Navonok sa snažím nedať najavo to, čo cítim.
Všetko je preč. Zostala mi už len tá zasra*á samota.

Berryele

Bezny Janko, poviem Ti, že nie si sám, kto z časti prikladá vinu rodine. Ja ju tiež prikladám svojej rodine, pretože ako rodičia z môjho pohľadu totálne zlyhali. Neviem, podľa ľudí sa patrí byť svojim rodičom vďačný za to "všetko, čo pre nás urobili", ale keď sa im nepodarilo poriadne ma vychovať, nemám im byť za čo vďačná. Taká je pravda a pravda to bude vždy.
A podľa môjho názoru je krása veľmi relatívna. Ja si nemyslím, že by som bola krásna, avšak často som počúvala chvály na moju fyzickú krásu. Ide len o to, ako sa vnímame.
Takže by som Ťa opravila : "Tento svet je fakt kruty, stastni a uspesni su vacsinou ti ktori boli obdareny zdravym socialnym zazamim."

Bezny Janko

Doprdele s tou samotou ! Tento svet je fakt kruty, stastni a uspesni su vacsinou ti ktori boli obdareny krasou a zdravym socialnym zazamim.

Mne to tak vyplyva ze tieto tri veci urcuju akym smerom sa clovek vo svete vyda - Rodina, vlastna fyzicka krasa a osobnost.

Mozno som sebec alebo zly clovek, ale ja osobne sa hnevam na mojich rodicov akym sposobom ma vychovavali. Je to velka skoda pretoze co my zopar ludi hovorilo tak vraj ked som bol este dieta tak som bol velmi aktivny, usmievavy a vraj som sa spraval akobi my vsetko patrilo. Som zly clovek ked si myslim ze my s casti spackali zivot rodina ? Takto vyzerala - otec alkoholik co sa doma niekedy neobjavil ani celi mesiac, matka strasne uzkoprsa ktora ma nechcela pustit z domu ani na krok, 2 bratia ktory boli azda od narodenia tichy, proste s nimi ani do reci ani do srandi. Vela krat som si prial zamenu :(

Ani newm preco som to tu hodil, mozno som sa potreboval trosku vykecat. Myslite ze moj hnev je neopodstatneni ?

Berryele

Martinka, myslím, že zmieriť sa s tým, aká som, by veľa neriešilo. Neviem, čo tým myslíš.
A rada od Teba pre Majushinqu môže mať v sebe kus pravdy, ale keď jej niekto tak veľmi chýba, myslím, že stačí už aj virtuálny človek.

Martina :)

a ešte, že tebe Majushinqua radím, aby si si hľadala reálnych ľudím, ktorým sa môžeš zdôveriť a všetko im povedať

Martina :(

Neboj sa. Veľa ľudí je takých, napr. ja. Snažím sa znášať to dobre, ale som sama bez preiateľov, úplne sama. Každý ti poradí len, že sa nemáš uzatvárať - ale komu sa zdôveriť. Myslím si, že s tým koníčkom to neje zlý nápad. Ja plánujem od polroka začať chodiť do ZUŠ- ky na bicie, no uvidím ako mi tovýjde. Radím ti, že sa musíš zmieriť s tým aká si a zistiť čo vlastne cítiš, až potom hľadať správne riešenia.

Majushinqa

CAWTE JA SOM TIEZ SAMA BEZ NULA KAMARATOU TAK MI TO STRASNE CHYBA CHODIT VON KECAT NEUZATVARAT SA DO SEBA CHODIT HOCKAM DO KRUZKOU NEMAM SKYM SOM SAMA PROSIM BUDEM RADA KEBZE SI NIEKOHO NAJDEM AJ KED LEN CEZ INTERNET MOJ MAIL JE MAJUSHINQA1@AZET.SK

pukaneec-cka

akuraat som chcela zalozit tuto temu....napodobne, ja neviem...doma kapor, iba kamaratky..niekto mi chyba..a vo vsetkych som sa doteraz len sklamala..to to nikto z chlapov neberie vztah naozaj normalne, mozno vazne? vsetci iba na chvilku niekde na wecku alebo na chvilkove pardnove pobavenie..naozaj uz neviem kde najst normalneho..je to smutne :(

alzbietka

no ja mam tiez taky isty problem ako Berryele...a pritom chodim asi na 6 kruzkov program mam nabity aktivitami az-az...a vzdy som mala velmi vela aktivit..vsade je kopu ludi samozrejme, no to mi vobec nepomaha aby som sa im priblizila...stale sa citim vzdialena, osamela, doslova mimo ...aj ked v tych aktivitach som dobra

takze rady typu : najdi si nejake konicky nemusia pomoct