dobrý deň, obraciam sa tu na Vás o radu. S priateľom sme si chceli zobrať úver na bývanie. Požiadali sme úver v nemenovanej banke, ktorá nás odmietla kvôli tomu, že ja mám zápis v úverovom registry. mala som jeden menší úver 15.O00 sk a nesplatila som to na čas, čo už teraz veľmi ľutujem, mala som vtedy finančné problémy a musela som si vyplatiť vysokú školu. bohužiaľ som sa dostala do úverového registra a preto nás banka odmietla, a to aj napriek tomu že dnes máme veľmi dobrú finančnú situáciu a ja zarábam nadpriemerne a mám aj terminovaný vklad kde si šporím peniaze, taktiež aj priateľ má v tej istej banke terminovaný vklad. napriek tomu nás odmietli.Pracujeme obaja na dobu neurčitú, nemáme žiadne úvery ani splátky okrem paušálu na tel. Chceli sme ručiť dokonca s nehnuteľnosťou. Údajne sa len po 5 rokov vymazáva ten register. Som beznádejná a veľmi sklamaná lebo to je už dávno splatené aj s úrokmi napriek tomu nás banka odmietla. Mal už niekto podobný problém ? Ako mám postupovať ďalej alebo v akej banke máme skúšať požiadať o úver? má to vlastne význam skúšať. prosím poradte bol to náš veľký sen bývať spolu a teraz nevieme čo ďalej... :-(
Záznam v úverovom registri?
Celkom fajn info o uverovom registri - ako z neho von, ake maju banky podmienky kedy zapisu klienta do registra... ake registre mame na SR ... bankovy nebankovy... solus... proste celkom dost informácií TU:
www.nanelove.sk
na tvojom mieste by som skusila radsej pozicku cez inetrnet, online vyhodnapozicka.eu uvidis ze tam ti daju lebo tam na tom nezalezi
Pri pokuse o požičať peniaze na podporu ich podnikania, alebo pre dokončenie projektu, ponúkame úvery až do výšky 500.000 €
Úroková sadzba je 2% ročne.
To je oblasť, kde vám môžem pomôcť:
financie *
* Home Loan
* Investičné úver
* Auto Logistics
* Konsolidácia dlhu
* Line of Credit
* Druhá Hypotéka
* Získanie úveru
* Osobné pôžičky.
Môžete nás kontaktovať e-mailom: janvalpack1955@gmail.com
Ahoj WEW. Ak si chcete pozicat a dobre zarabate a zaroven mozete aj rucit nehnutelnostou, treba skusit takeho poskytovatela, ktory na registre neprihliada. Logicky to teda nebudu banky, kde si overia klienta odpredu aj odzadu a v pripade ak ma nejaky zaznam este stale v niektorom z registrov, tak ho hned zamietnu, aj keby mal naozaj dobry prijem. Odporucam skusit nejaku znamejsiu nebankovku, ktora vam dokaze pozicat aj v tomto pripade, cize na registre neprihliada. Zas aby ste ale nenatrafili na nejakych smelinarov a smejdov, co pripravia aj dochodcu o zubnu protezu! Ja som sa docitala napriklad o Uver4you, to je presne nebankovka, ktora poskytuje uvery so zalozenim nehnutelnosti a neoveruje registre. Zaroven im staci len dokladovanie prijmu, pozicat si mozete aj 30-40 tisic Eur a splacat mozete aj niekolko rokov. Docitala som sa o tom konkretne tu www.123pozicky.sk je tam aj viac info, pripadne aj nejake ine podobne moznosti, kde sa da pozicat na nehnutelnost. Snad som pomohla :-)
klmn alias keno, niekomu s tvojim pravopisom by som nepozicala ani cent :-D
Ale prosimta nesir tu paniku.
Zaznam v uverom registry je 5 rokov od zaplatenia (toho nesplateneho).
Ked si beries nieco na splatky alebo poziciavas tak to splat.
Ani ja by som nepozical tomu kto bol v minulosti nespolahlivy.
Tak ak na to nemas tak si nepoziciavaj.
Ak si v uverovom registry naozaj vam nikdo nic neda .mam tiez zarobok dobry platim si vsetko ale mam negativny zaznam a co potom ked ho budu mat vsetci?ja som tam tiez len preto ze som mal skurveneho zamestnavatela a co kdo ti da druhu sancu nikdo nic.a ano politika je trosku ina v bankach ako nam hovoria.a je nas dost pitam sa preco ved ty si zoberes pozicku nesplatis ju zavru ta tak nechapem malo nas je tich co chcu ist sediet za podvod.ale treba sa zamysliet aj nad tim co potom ked budeme vsetci v registry.potom co sa bude diat?ved skrachuju banky.ale zatial vas je este dost ktory padnete do pasce lebo naozaj druhu sancu ty nikdo neda a taka je realita .hm a to ma cele na tomto mrzy.ze ak tam niesy pekne idu na teba milo ale ak si tam,/UVEROVY REGISTER/tak sa ty otocia chrbtom naozaj .ved uvidite!!!dakujem
AK SI V UVEROVOM REGISTRI NEVIBAVIS NIKDE NIC MAM TO VYSKUSANE OVERENE SKUSAL SOM MOZNE NEMOZNE AJ S CLOVEKOM SOM SA ROZPRAVAL KTORY TOMU ROZUMIE AK SI V UEROVOM REGISTRI MOZES ZARABAT AJ MILION EURO MESACNE NIKDO TI NIC NEDA LEBO JE TAM SKURVENA POLITIKA A TO MI VERTE 2 ROKY SOM SKUSAL A NIC AK MA NIEKTO PRESVEDCI DAJ MI VEDIET RAD SI TO PRECITAM ALE ANI NIC NIKDO NESKUSAJTE AK NEMAS DOM NA ZALOZENIE SI V RITI .
teraz vidím že som prišla s krížkom po funuse, wew už určite svoj úver má a tu sa riešia iné problémy.