Možná psychická ujma?

zusska

rozumiem ti,typicky slovensky pristup-rob nieco uzitocnejsie,napr zahrada...aj preto je na svk bordel,bo nikomu nic nestoji za behacky a vybavovanie!naviem,ci by som dovod co ma benelele povazovala za padny na zalobu,ale podporujem,ak niekto pre zmenu otvori usta aveci riesi

rozumiem ti

neverim na bezdovodne. vsetko ma svoju pricinu, aj ked na prvy pohlad nemusi byt zjavna.

a to, ako sa citis, prip. ako to vnimas zavisi len od velkosti tvojho ega.

ste chlapi, vybavte si to rucne strucne, a bude po probleme. alebo chodte na pivo. lacnejsie, efektivnejsie a ovela menej zdlhave riesenie. ale k tomu musis vediet preskocit svoj tien.

rozumiem ti

no, mne osobne by jeden pako za behacky, vybavovacky a opletacky okolo sudu nestal. zozerie ti to peniaze, cas... a rozsudok moze byt v tvoj prospech, aj nemusi, zalezi na tom, ako dobre sa bude vediet zalovany obhajit. ak ti to vsak za to stoji... vela stastia. uvedom si, ze kym ty si presvedceny o tom, ze si v prave, iny to tak vidiet nemusi.

benelele

hmm tak asi navštivym psychologa
ide oto že bude sud a tam si budem uplatnovat narok na odskodne za sposobene skody

rozumiem ti

o co ti ide? o nejake "odskodnenie"? skusit to mozes. proces zdlhavy, vysledok nejasny. ak mas na to cas, prostriedky a nervy, do toho. ak nie, tak sa s tym zmier a venuj sa niecomu uzitocnejsiemu, napr. svojej zahrade.

jajka001_

chces niekoho zazalovat?
moralnu ak by ta verejne urazil a tvoja povest by tym utrpela
ak si utrpel psychicku ujmu, chod za psychologom
ak ta napadol fyzicky, chod na vysetrenie k lekarovi, nech spise spravu