Neviem, ako sa mám zachovať... (inštruktor autoškoly)

Príspevok v téme: Neviem, ako sa mám zachovať... (inštruktor autoškoly)
Diana166

Ahojte, dneska sa mi stala dosť taká nepríjemná vec. Mala som jazdu v autoškole a počas jazdy som zisťovala že inštruktor má ruky položené pri mojich pleciach, bolo mi to dosť nepríjemné. Potom sa asi pomaly pohýnal s rukami dole a ked som podradovala rýchlosť tak som sa pozrela na páku a neviem či sa mi to snívalo, tak mal tak jemne položené prsty na prsiach ale zboku. Ja som nič necítila lebo som sa sústredila na jazdu. Potom ako som to zbadala , tak som mala pritisnutú ruku k sebe aby tam zase nešiel. Raz mal ruku pri pleci a potom sa snažil ísť dole. Neviem čo mám robiť, mám s ním jazdu v stredu a písala som kamarátke, že či sa jej nezdal inštruktor dnes nejaký čudný a či ju nechytal pri pleci: Je mi to strašne nepríjemné :(

Iveta Michael

Mr.Pierre

Myslím že aj tebe by vadilo keby ťa nejaká stará inštruktorka obťažovala...

A okrem toho ja by som to nezniesla a povedal by som mu to veľmi rázne hneď a ak by to nepochopil tak by som mu pohrozila,že mu urobím nemilú ,,reklamu,,a to by malo dopad aj na celú ich autoškolu.

Diana166

Laskonka: asi je nevybúrený z mladosti, tak teraz obťažuje žiačky, neviem či aj kamošku, to sa pokúsim zistiť, ale bola som prekvapená, že čo spravil dneska. Potom som prášila rýchlo do mesta kde sa mala skončiť jazda. Normálne som porušila aj rýchlosť, tak som bola vystresovaná z toho...a už som chcela aby sa rýchlo skončila jazda

laskonka111

tak to je potom jeden z tých dedkov, čo si o sebe myslia že akí sú nevhodnými poznámkami alebo inými prejavmi pre mladé baby neodolateľní
moja švagriná zažila tiež v autoškole niečo podobné, mala tiež starého inštruktora, ktorý mal neustále sprosté erotické narážky, liezlo jej to na nervy tak sa na neho oborila nech s tým láskavo skončí, na dalšej jazde si to nedovolil a potom mala jazdy s iným inštruktorom, ale na toho deda sa sťažovali viaceré

Diana166

Laskonka: chcela som mu to povedať, ale už sme aj tak dokončievali jazdu, tak si to nechám nabudúce ked to bude robiť znova, pretože takto sa to nedá, aby mi počas jazdy niekto pchal ruky tam kde nemá a nejaký cudzí človek čo nemá nato právo

Diana166

Goccia: ved jasné, to by som mu povedala že sa neviem sústrediť na jazdu
Mr. Pierre: tak iné je inštruktorka ked obťažuje chalana ako muž ženu, a podľa mňa inštruktorky nie sú také úchylné ako niektorí inštruktori
môj inštruktor neviem koľko má rokov ale je starý, tak zato mi to vadí a dosť, mohol by to byť aj môj dedo podľa mňa

laskonka111

diana ale tebe nemá byť čo trápne, slušne a rázne mu povedz že ti to vadí a hotovo, nemáš sa prečo hanbiť

Mr.Pierre

Mna keby obtazovala nejaka instruktorka mne by to neprijemne nebolo ..ale ja som chalan chapes:D...
No skus mu to povedat pretoze ked bude ticho nabuduce ta moze chytit aj inde chapes!kolko ma rokov ten instruktor?

goccia

Vies, co mu povedz? Ze ti vadi, ked ma ruku na tvojom operadle. A vzdy, ked ju tam da, tak mu to pripomen. Je jedno, kde ju bude mat. Jednoducho povedz, ze tebe to vadi. A trvaj na tom, ze ju tam nesmie mat. Mozes povedat, ze neznesies taky blizky fyzicky kontakt s ludmi. To je normalne. A ak sa ucis soferovat, potrebujes, aby ta nic neznervoznovalo.

Diana166

Poviem, ale bude mi to strašne trápne, tak on si za to potom môže. Jaj nechcem si tisnúť ruku k sebe lebo potom sa mi ani poriadne šoférovať nedá :( a teraz pôjdeme na cvičisko cúvať a parkovať, tak sa budem hlavne nato sústrediť, tak sa bojím, či zase nezačne :(

Mr.Pierre

tak,ked ti to este spravi tak nebud ticho a otvor si usta,povedz mu to slusne...len aby to pochopil ..pretoze ty mi to hlavy nevidis!