Ahojte, dneska sa mi stala dosť taká nepríjemná vec. Mala som jazdu v autoškole a počas jazdy som zisťovala že inštruktor má ruky položené pri mojich pleciach, bolo mi to dosť nepríjemné. Potom sa asi pomaly pohýnal s rukami dole a ked som podradovala rýchlosť tak som sa pozrela na páku a neviem či sa mi to snívalo, tak mal tak jemne položené prsty na prsiach ale zboku. Ja som nič necítila lebo som sa sústredila na jazdu. Potom ako som to zbadala , tak som mala pritisnutú ruku k sebe aby tam zase nešiel. Raz mal ruku pri pleci a potom sa snažil ísť dole. Neviem čo mám robiť, mám s ním jazdu v stredu a písala som kamarátke, že či sa jej nezdal inštruktor dnes nejaký čudný a či ju nechytal pri pleci: Je mi to strašne nepríjemné :(
Neviem, ako sa mám zachovať... (inštruktor autoškoly)
Diana,
nenechaj sa zmiast rozumiem ti, lebo ona tomu asi moc nerozumie. Kazde auto je ine. Co si mozes dovolit v zakrute s jednym, to si nemozes dovolit s druhym. Niekedy je v zakrute dokonca treba pridat, aby si nevyletela.
diana: uff, na zaciatok sa do teba pustila dost zlozito. vysvetlim ti to strucne. ak vpalis do zakruty prirychlo, vyletis. ak uberies, resp. znizis rychlost, tak ju normalne prejdes a ostanes na ceste a budes pokracovat, kade chces ist :) co je vlastne cielom :)
Rozumiem ti: ona mi vysvetľovala, že prečo sa má isť bez plynu do zákruty. Auto medzi 2 a 3 má najdlhšiu zotrvačnosť či čo :) tak zato. Zvykám si už nato, už sa nebojím tak ako prvýkrát
diana: instruktorka ma pravdu, zakony fyziky neoklames. nevravim, ze to nemozes skusit, ale nedopadne to dobre :) skus na bicykli vo vysokej rychlosti vpalit do ostrej zakruty a pochopis, co tym myslela.:) ale neboj, tieto pociatocne ostre hrany sa casom obrusia.
Rozumiem ti:neviem prečo sa bojím, hlavne ten rozbeh je bez plynu, už to ide rýchlo. A inštruktorka stále vraví: "do zákruty bez plynu!!" :) lebo ja si myslím že brzdím premávku za mnou tak zrýchlujem :D
ešte sa mi nestalo, že som mala zatiahnutú ručnú a šla som, dávam si nato pozor :) ale môže sa mi to stať z toho stresu niekedy :D
diana: keby inzenyri trocha popracovali na jeho dynamike, jazdim na nom dodnes :))
co je na tom zlozite? sadnes, nastartujes, zaradis jedna, ides... ziadna veda :) skus to nenasmerovat do stromu, ci vykladu :) a bude to v pohode.
p.s.: obcas hod ockom na rucnu a ak je zatiahnuta, povol. so zatiahnutou sa dost blbo jazdi :D
Rozumiem ti: No to by bolo :) určite by ma bavila práca v aute ( či taxikárka, inštruktorka auta, alebo pretekárka :D )
ty si pekne začínala na traktore :) a ja sa bojím na sprostom SUV jazdiť :D
diana: len do toho, mozno sa v tebe skryva nova danica patrick, ci vicky b.-henderson... :) ja som mala podobne zaciatky ako ty. len som mala menej rokov a nastroj pomsty nebolo auto, ale traktor :) nuz co, ked uz zacat, tak vo velkom :))))
Audrye: rozmýšľam či nezmením inštruktora, máme ešte inštruktorku, ale je prísnejšia. To je dobre. Musím ešte nabrať odvahu jazdiť na SUV, pretože som na ňom bola 2x a potom som strašne vystresovaná vystúpila z neho. No možno mi pôjde už lepšie, pretože vtedy som mala asi 3. jazdu. Dneska taký doterný inštruktor nebol, ale pokúšal sa. Budem nad tým uvažovať, či zmením inštruktora, alebo mu poviem nech nerobí to čo nemá.
Rozumiem ti: šoférovanie ma strašne baví, už ako malá som sa hrala s autami, a nevedela som sa dočkať kedy si spravím vodičák. Otec ma posadil do auta na polnej ceste ked som mala 10 rokov. Išlo mi to celkom dobre to rozbiehanie dokonca som aj na pedále už dočiahla :) Do Piešťan určite zaskočím, ak bude čas :)
diana: o nic nejde, aj ja mam obcas problem s rozbiehanim :)) akurat uz davno nie na aute. chce to cas a prax a bude to okej. auto je len stroj, robi to co mu povies. ak mu povies blbost, urobi blbost. ak mu povies dobre, najazdite spolu vela km a mozno aj bez nehody :)) ak ta to bavi, nenechaj sa odradit. a ked uz ti to na ceste pojde a budes chciet skusit, co vsetko auto este dokaze (spolu s tebou), tak skoc do piestan, alebo do pachfurtu ;) a zazijes muchos zabavos :) vela stastia a skus neburat :)