Cawte mam 18rokou a mala som skoro70 sexualnych partnetou,vsetko lutujem okrem jedneho mojho frajera mala som to v priebehu dvoch rokoch je to strasne moj zivot sa tocil len okolo toho pekny chalanou penazi atd.teraz sa samozrejme kazdy vysral som sama ako prst mavam depresie a chcem zomriet,stretli ste sa uz s niecim takym?ako sa mam z toho dostat?nic ma nebavi len doma sedim a nudim sa cumim so blba to je moj den:(
Som z toho mimo,lutujem vsetko
Zevraj Borko Kollar robi nabor, skus stastie tam, on take rad :)
piska..... kruto napisane,ale mas pravdu a poviem ti este,ze ja fakt poznam minimalne 3 take k..vy co tuto scenu aj zahrali !!! ze boli znasilnene :DDD takze robia zo seba chuderky.....
taka mala otazka si aj na starsich mislim okolo 40?Takim to urcite vadit nebude
Závidím Ti! Nemusiš sa dolu holiť,bože to je výhoda,veď kadiaľ prejde regiment vojakov ani chlpy nerastú! Vymeň tesnenia a ide sa ďalej! Tweraz ale musíš najsť nejakeho pekneho,blbého,prachateho nedorobka a zahrať scenu,že Ťa niekto pred pár rokmi vytrtkal nasilu a budeš mať všetko nanovo!!!! Tak sa to teraz robí....z najväčšej ku..i,býva najlepšia žena!!!!
Aj ja som Ťa fikol,si dobrá,skus maratooooooooooooon v je....e!
cez teba tušim prešiel 4-tý ukrajinský front
Vravis 70 chlapou to musis byt neskutocne skusena super ja ta chcem a nastalo.A to ze ta opustim to zalezi len a len na tebe
ty neveris muzom a preto si mislis ze ta opustia a ony ta nakoniec opustia
to je v pohode, skus si najst niake zaujmy sport alebo tak,,zisti co ta bavi a ked mas az moc depky tak skus aj psychologa nemas tym co stratit......a uz neries nic s takymi chalanmi co chcu len sex lebo ty ta nikdy nepochopia...inak by to nechceli