Cawte mam 18rokou a mala som skoro70 sexualnych partnetou,vsetko lutujem okrem jedneho mojho frajera mala som to v priebehu dvoch rokoch je to strasne moj zivot sa tocil len okolo toho pekny chalanou penazi atd.teraz sa samozrejme kazdy vysral som sama ako prst mavam depresie a chcem zomriet,stretli ste sa uz s niecim takym?ako sa mam z toho dostat?nic ma nebavi len doma sedim a nudim sa cumim so blba to je moj den:(
Som z toho mimo,lutujem vsetko
:/ najdi si kamaratky, kt ta vo vs podporia a o vs im budes moct povedat :)
no znie to az neuveritelne, ale dolezite je ze si to uvedomujes a lutujes...
tiez som spravil blbosti v tychto veciach.
nebolo to sice preto, ze by som nevedel co od dobroty ale skor zo zufalstva,z depresie.
a ked som urobil tie blbosti upadol som este do vacsej. a to som chalan, cim chcem povedat, ze chalani maju tieto veci viac na haku a nezatazuju sa tym...
zuajimave na tom bolo, ze ma to chytilo az po case... teda nie hned... ale az neskor...
jedine co mozes spravit je olutovt to a dat si druhu sancu. zobrat to z pozitivnej stranky - teraz uz aspon vies co nechces dalej v zivote...
Ak mas s kym, tak chod na lyzovacku niekam mimo Slovenska, kludne aj na 2 tyzdne a zregeneruj sa... Podstatou je aby si niekam vypadla na par dni. ludia sa menia a ver mi ze < 20 aj rychlo zabudaju. navyse, maturujes nie? po mature vyska @ zmena prostredia a hned je zivot o inom (ako sa to vezme ;D).. dont worry, dostanes sa z toho, tiez som bol taky, liezol kazdej medzi nohy o//
super ,ze si to uvedomujes mas sancu zacat ....uspech zalezi na tom, ako zareagujes
vela stasie -zvladnes to