Chcem tancovat, ale...

Príspevok v téme: Chcem tancovat, ale...
Scotch

Ahojte, chcela by som zacat tancovat.. ako dieta som nechodila na ziadny kruzok, bolo to u nas zlozite, musela som chodit na anglictinu a nic ine som nemohla.. neskor nebol cas a peniaze.. teraz mam 23 rokov a strasne by som chcela zacat tancovat, velmi sa mi to paci a mam rada tanec.. Ale neviem, kde a ci vobec by taku ,,staru kofu" vzali na kruzok (pre zaciatocnikov).. Som stihla a tak, ale dost neohybna, takze by som sa musela vela veci ucit a tak.. len som sa chcela opytat, ci sa da teraz zacat s tancom, mozno postupne aj na profesionalnej urovni, nie len ako hobby.. a ci sa to niekomu podarilo a tak.. neviem presne ako na to :)

rozumiem ti

:) ak zoberu 50rocne pary, preco by nemali aj teba? :)) jasne, ze beru, staci si vybrat :)
nemas sa coho bat, ja som mala 28, ked som zacala a bavila som sa bohovsky :) videla som velike dreva, a aj tie mensie. nikto sa nikomu nevysmieval, neboli sme tam za tym ucelom ... tym bolo zabavit sa a ponatahovat stuhnute svaly, kosti :))

Scotch

len som nevedela, ci to ma este vobec zmysel, teraz zacinat.. a ze ci nemaju nejake vekove obmedzenia v tych kurzoch.. :D pridem si uz proste na to stara