Chcem tancovat, ale...

Príspevok v téme: Chcem tancovat, ale...
Scotch

Ahojte, chcela by som zacat tancovat.. ako dieta som nechodila na ziadny kruzok, bolo to u nas zlozite, musela som chodit na anglictinu a nic ine som nemohla.. neskor nebol cas a peniaze.. teraz mam 23 rokov a strasne by som chcela zacat tancovat, velmi sa mi to paci a mam rada tanec.. Ale neviem, kde a ci vobec by taku ,,staru kofu" vzali na kruzok (pre zaciatocnikov).. Som stihla a tak, ale dost neohybna, takze by som sa musela vela veci ucit a tak.. len som sa chcela opytat, ci sa da teraz zacat s tancom, mozno postupne aj na profesionalnej urovni, nie len ako hobby.. a ci sa to niekomu podarilo a tak.. neviem presne ako na to :)

kejty114

ahoj,zaujimalo by ako si na tom..neviem,ci si este tento prispevok vobec precitas...ale som na tom podobne ako ty,tiez by som sa chcela do niecoho pustit,tak by som chcela vediet,ci si si nieco nasla :)

Michal_PU

No veru moc často nevidieť staršiu mládež na hiphop, väčšinou sú v tom veku skúsený - napr. tanečníci v Talent Mánia... Ale tak stále sa môžeš pridať do nejakej BA skupiny, možno by Ťa niekto niečo naučil :)

Michal_PU

No veru moc často nevidieť staršiu mládež na hiphop, väčšinou sú v tom veku skúsený - napr. tanečníci v Talent Mánia... Ale tak stále sa môžeš pridať do nejakej BA skupiny, možno by Ťa niekto niečo naučil :)

Scotch

no takze, dakujem za prispevky.. akurat som prehladala na internete vsetky mozne kurzy a tanecne skoly v BA, ale vsade beru len deti ako zaciatocnikov.. mna skor zaujima hip-hop a tak.. a vacsina, kde beru dospelych je na latinsko-americke a standardne tance, ale to ma az tak nelaka.. takze teraz uz vobec neviem kde mam zacat, ako mam zacat :D

lost

Scotch, zacni tak rychlo ako sa len da :)

Ked si idzujes este raz tolko kolko si si uz odzila, tak si budes dakovat ze si do toho isla TAK SKORO ako je 23 rokov :)

Scotch

rozumiem ti - dakujem, ja som dost drevo naprvykrat, a este k tomu ked sa hanbim :D a bola by moznost sa tomu venovat aj profesionalne, ked zacnem takto neskoro? ci to uz asi len ako hobby?