dievcata, vas problem je v tom, ze neviete povedat nie v mene "velkej lasky". uvedomte si jedno, sluzku budete musiet robit svojim detom - tam na vyber nemate. ale zdravemu chlapovi nie. chlap urobi iba tolko, kolko mu vy dovolite.
nic vam nebrani v tom, tresnut dverami a predtym mu este stihnut zakricat, ze papa drahy, idem na pizzu, kedze dnes si bol na rade s varenim ty a ja hladom umriet nemienim.. alebo sa zdvihnut a ist sa prejst, ked bol na rade s vysavanim so slovami - drahy, mal si dnes povysavat pokial viem, uz sa to tu neda dychat, drazdi mi to nos... pridem, az tu budes mat poriadok. hotovo. a ak sa ohradi (co jasne, ze urobi), tak ho odignorujete. vy ste sputane vlastnym strachom - co ak ma opusti, ked nebudem dobra? nuz, a ked budete dobre, tak vam bude srat na hlavu. tak si vyberte, s cim sa viete zmierit viac.
toto nie je navod, su to len moje doterajsie skusenosti, na kazdeho plati nieco ine. ale ak mate pocit nedocenenosti, je len na vas s tym nieco urobit. chlap vam na to kasle, hlavne ak on je spokojny.