Uz ma takyto zivot nebavi

Príspevok v téme: Uz ma takyto zivot nebavi
MMMMINMII

Volakedy som chodila na hazdanu asi4 roky potom som prestala,zacal som chodit na spev tam som mala kamaratky a tak potom prisliel priatwel s nim som bola rok bolo dobre a odtedy uz su to asi dva roky sa nicomu nevenujem najhorsie je ze som pribrala 10kg takze nemam velmi sebavedomie na zoznamovanie,ale to je vsetko len v mojej hlave:(preto by som chcela zacata chodit na turisticky kruzok proste nieco robit,a aj tanecny len sa bojim ze s tymi kilami nic nebudem vladat

MMMMINMII

Anoi si fajn poradca,mas pravdu chcem zacat cvicit viem ze to nepojde naraz a na turistiku sa prihlasim tak v lete alebo na jar dovtedy chcem nabrat kondicku ale na tu tanecnu zacnem uz hned chodit lebo chcem strasne schudnut osem kilo poradis mi ako?mam vela casu tym padom aj na jedenie co je zle ale aj na cvicenie ale sa mi nechce ale ked sa vyidim v zrkadle je mi zle

lost

Mozno ako motivacia by bola fajn nejaka kamoska ktora by ta donutila nieco robit? A nakoniec vice versa... (tj ze aj ty ju) .. V time to ide niekedy jednoduchsie :)
A ked uz nie kamoska tak mozno motivacna pesnicka na cestu :) nejaky mp3 player...

lost

A ver mi ze cim lepsiu kondicku ziskas, tak tym lepsie a lahsie ziskas este lepsiu kondicku...

Pointa je zacat, to je najnarocnejsie... Ale skus to, fakt sa premôž a bude to super nakoniec :)

Je to ako rozbiehanie vlaku, je potrebne velke mnozstvo energie na rozbeh, ale ak sa rozbehne tak zotrvacnost ho uz nesie dalej :)

Ale to je blby priklad, lepsi je asi tento:
Kazdy z nas sa niekedy nieco ucil z vlastnej iniciativy, tj. chcem to vidiet, nie musim to vediet. A ked sa clovek takto uci, zo zaciatku je v tom chaos a je to narocne, ale cim viac clovek ziska, cim viac vie, tym viac chce vediet a tym mozno lahsie sa to uz dalej uci :)

Podla mna aj kondicka je v tomto podobne, pretoze akonahle clovek uvidi vysledok, tak ma automaticky vacsiu motivaciu robit pre to viac a viac..

lost

To je z mojho pohladu extremne jednoduchy problem :)

1. daj si nejaku mikinu (viac potrebovat asi nebudes), kedze je takmer 8-10C na celom uzemi SR, nejaku sportovu obuv a chod na prechadzku...
2. opakuj toto aspon tyzden a mozno sa ti to zapaci a mozno budes chciet choit viac a viac az nakoniec zajdes na tu turistiku sama ...

Neviem ci mas nejake hory v okoli - ak si myslela tau turistiku.. ak nie staci behat po meste :) streetwalking ci tak nejak sa to vola ?

Ak by bolo leto tak by som odporucal bicykel... tam sa da tiez nabrat kondicka..

Davno davno som sa bicykloval celkom dost.. nemal som problem dat 100km bez prestavky, alebo 150km cely den (som si isty ze by som dal kludne cez 200km lenze som nemal kamosa co by vladal ist so mnou, tak niekedy skusim sam :)) ) LENZE dva roky som nic nerobil - okrem streetwalkngu a tak som zlenivel ze kondicka isla dolu vodou.

nie som sice expert, ale nestacilo by napr praktizovat drepy doma ? pekne zlahka.. a pridavat si, nie extremne ale pomaly nastartovat telo a pripravit na na zvysenie kondicky? :)

ak byvas v bytovke, dobry krok bude prestat pouzivat vytah :P

staci ti len jedna jedina vec ku zvyseniu kondicky a tou je .... gravitacia... prekonavaj ju casto a bude kondicka lepsia :)

Michal_PU

Ja chodím na spoločenské tance - štandard a latino. Neviem ako je to na folklóre, ale tam kam ja chodím sa netancuje stále. Počas vyučovania nových krokov si odpočiniem a máme aj jednu prestávku :)

MMMMINMII

Ana aky typ chodis?ja chcem na olklor treningy su po tri hodiny tyzdenne neviem ako zatial to mam vyrovnat s nimi lebo tri hodiny v posilovni nevydrzim max hodinu a prechadzat samej sa mi tiez nechce.Ale fakt diky som rada ze som napisala na toto forum dostala som super informacii a odhodlam sa k tomu ked zacne skola teraz mam prazdniny a treningy asi su ale ja nemozem chodit teraz k tomu som este chora.Nejde tak ani o kila ale skor o tu kondicku a pohlad do zrkadla:)a ako ich mam dobehnut ked tancuju urcite minimalne pat rokou ako moze ich dobehnut a nabrat kondicku aby som sa im vyrovnala ked som uplny doma sed..??

Michal_PU

Ja chodím aktívne do tanečnej školy a sú tam rôzny ľudia... Netreba sa báť, tam sa Ti nikto nebude smiať. Ja sám mám cca 100kg a tanec zvládam :) A videl som aj veľa žien, ktoré mali nejaké to kilečko naviac a išlo im to ešte lepšie, pretože ženy sú na tanec lepšie stavané :) Krásne sa vedia "vlniť", radosť pozerať... Vlastne preto sú aj ich figúry ťažšie ako pre mužov :)

M74

To tuším ženy majú začarovaný kruh: Nemôžem chodiť do posilky, lebo som tlstá, musím najprv chudnúť. Budem chodiť na turistiku, ale až keď budem mať kondičku. Atď.....
Začni teda pomaly chodiť, trebárz po parku, alebo po meste a keď zvládneš prejsť bez skolabovania aspoň 5km, tak choď pozreť turistov. Ani tam všetci nechodia 35km na výlet. Kolegyňa chodí napr. na turistické zrazy a sú tam rôzne náročné akcie, niektoré pre mňa až smiešne krátke a nenáročné.

alchemist

presne nie je dolezite ako vyzeras ale ako s k imym spravas :) ja som nenarastol do vysky ale viem ze som dobry povahou, a to ako vyzeras neries, ved predsa pre jeden konar si nenechas ujst cely les :)

MMMMINMII

jA SOM GULA:dMAM PATNAS KILO NADVAHY PRETO RADSEJ CHCEM SCHUDNUT A POTOM PRIST NECHCEM TRAPOSIIT,NEJDE LEN O KILA JE TO TRAPNA VYHOVORKA ALE IDE O TO ZE NEMAM ZIADNU KONDICKU