Uz ma takyto zivot nebavi

Príspevok v téme: Uz ma takyto zivot nebavi
MMMMINMII

Volakedy som chodila na hazdanu asi4 roky potom som prestala,zacal som chodit na spev tam som mala kamaratky a tak potom prisliel priatwel s nim som bola rok bolo dobre a odtedy uz su to asi dva roky sa nicomu nevenujem najhorsie je ze som pribrala 10kg takze nemam velmi sebavedomie na zoznamovanie,ale to je vsetko len v mojej hlave:(preto by som chcela zacata chodit na turisticky kruzok proste nieco robit,a aj tanecny len sa bojim ze s tymi kilami nic nebudem vladat

bleee

aj ked si silnejsia, mozes byt dobra tanecnica a mozes byt atraktivna pre muzov. Rovnako aj silnejsi ludia zazivaju radost z turistiky, ci z inej zaluby. Hmotnost je len cislo a malokto sme idealny. Niekto je silnejsi, iny ma velky nos, ci odstavajuce usi a pod. Je hlupost sa kvoli takym veciam trapit a obmedzovat svoj zivot...

janka666

Aj pri turistike treba mať kondičku. Myslím si, že treba začať hoci aj chodiť do posilovne a pravidelne, nie je treba si dávať veľké "porcie", stačí malá zaťaž, ale viac opakovaní a stále si pridávať a bude to o.k. Netreba sa obmedzovať len preto, že vážiš viac, to nevadí, pomaly sa to bude znižovať, ale začať treba..