Prečo Janka hádžeš všetkých učiteľov do jedného vreca? Výchova detí z domu - nič? Ja som učiteľka na ZŠ a veľakrát dieťa povie, že je mu to jedno, akú známku dostane, alebo že ono si môže povedať, čo chce, lebo rodičia mu doma nič na to nepovedia. Je to smutné, že v podstate sú v nevýhode učitelia. Keď bola u nás na škole inšpekcia, vytkli nám dokonca, ak sme v triede zvýšili hlas, pretože máme reagovať pokojne. (to pri tom určite nikto pred inšpektormi nekričal :DD) Takisto ale nesúhlasím s tým, aby sa učitelia opíjali s deckami...to by som si rozhodne nedovolila...ale určite nie sú všetci takí. S tým vreckovým detí tiež súhlasím, stalo sa mi, že som mala v škole v prírode menší obnos peňazí ako dve-tri deti z lepších rodín. Je mi ľúto, ak rodičia takto posudzujú učiteľov, ja som tú prácu išla robiť preto, lebo mám rada deti a si s nimi rozumiem, snažím sa vytvárať si s nimi príjemné vzťahy (neznamená to, že mi môžu skákať po hlave, ale skrátka nechcem, aby mali z mojich hodín strach). Zatiaľ o zmene zamestnania neuvažujem, lebo zatiaľ je našťastie dosť rodičov, ktorí sa vedia v pokoji porozprávať o svojom dieťati a priznajú aj jeho chybu, aj keď ani učitelia nie sú neomylní a bezchybní.