Kríza úcty k autorite v súčasnom školstve

jajka001_

no a potom z tych nevychovanych drzych deti vyrastu nevychovani drzi dospeli ktori to tu potom riadia
proste jasny upadok moralky za posledne roky

rofl

presne ako hovoris. mali by hned byt volani rodicia a rodicia by to mali hlavne riesit a zaujimat sa o to. ale dnes to tak akosi nefunguje. rodicia sa dnes tym deckam nejako moc nevenuju.

jajka001_

tak ja by som bola za zavedenie nejakych prác pre školu, opravy, malovanie, cistenie, nieco ako verejnoprospesne prace - co tiez nemame v nasom sudnictve ze. niekedy staci male tresty aby sa uvedomili. alebo take ze pomoc v domovoch, pre charitu.

Aja02

Ja vám píšem tak ako to momentálne vyzerá na stredných školách, nakoľko sama študujem na strednej viem ako to tam vyzerá. Rodičia síce prídu do školy, no ešte navrieskajú na profesorov a zo svojich detí spravia anjelov a s prepáčením zdrbú tam vyučujúcich...

jajka001_

takze to nemaju v pravomoci ho nechat po skole? to by mali mat.
rofl - ked sa takymto ludom stale vsetko prepecie, nakoniec v tom vazeni aj skoncia. len kolka zla zatial napachaju. lahsie je dat malemu decku po zadku ako prevychovavat uz takmer dospeleho. radsej riesit problemy kym su male. potom to vyzera tak ako to vyzera, vsetky decka su nevychovane a drze a nielen zopar.

rofl

inak co by vyriesila dvojka zo spravania? ved taketo veci si myslim, ze uz su davno oskusane a ukazuju sa ako neucinne. treba hladat nove riesenia.

jajka001_

ale dvojka zo spravania uz nieco znamena nie?
tak si predvolam rodicov. oni su povinni sa o dieta starat a zaujimat.

rofl

preco by sme kazili celu spolocnost? som za to aby neprisposobivi jedinci boli od prisposobivych oddeleni.

no hej. keby sa zoficialni moznost nechat ziaka po skole, tak by to bolo o inom.