Prosim povedzte mi!! Je daka baba, ktora ma kladnu skusenost s anikoncepciou? Myslim tym, ze aj pri zacati brania aj po vysadeni HAK nepribrala ani gram,hm?????
(Ne)priberanie od antikoncepcie
beriem diane vyse roka a praveze okrem toho ze mi vyrazne zlepsilo plet som schudla 6 kg, neviem ci je to hak alebo je to nezavisle od toho, ale je to tak..
ja napriklad :))) vobec mi hak neovplyvnila hmotnost, naladu ani chute ani nic... zijem si ako predtym. Aj ked som ju mala vysadenu tak sa nic nemenilo... takze pohoda
beriem mesiac yadine-max spokojna,ani kilo navyse....
a viete ako sa da vyhnut tomu dlhemu krvacaniu na zaciatku?ze nazacnete brat tabletky 1.den krvacania,ale az piaty...mne to odporucila gyn a funguje to....takze tie kt zamyslaju nad uzivanim,spytajte sa na to doktorky...
ja som zacala s HAK pred mesiacom a stale krvacam (lindynette).banujem ze som nesla na tuto stranku skor,pretoze rovnake skusenosti mali s touto hak aj ostatne baby.ja viem ze sa to upravi ale skor som ju zacala uzivat,lebo som chcela odialit menstruaciu,a tie ostatne veci ako doplnok.po mesiaci sa ma vratit priatel,takze som si ju predlzila.:(((
Ja beriem antikoncepciu (Triregol)uz skoro 2 roky a nepribrala som ani deko.
ja som brala 2roky logest a za tie 2roky som pribrala 6kg