Pit, ci nepit ?

jajka001_

hej najma u tych co piju vela a stale to uz nie je ani spoznat :) nikto ich uz dlho nevidel triezvych. casom ti stupa tolerancia na alkohol a musis vypit coraz viac aby si bol opity.

george303

Vsetko zalezi od cloveka ja poznam ludi ktory kludne vypiju 5 poldeci tvrdeho a stale su striezvy a nikto nanich ani nespozna ze pili ... a medzy takych sa ratam aj ja vela krat som mal vypite a ked som niekomu povedal ze nemozem soferovat ze by som fukol tak nechcel verit ze som pil ....

jajka001_

ludia ked piju tak sa z nich stavaju hovada a to aj zo slusnych ludi. su aj taki co idu len spat. ale ani to nie je bohvieco. smrdia, rozpravaju z cesty, su paranoidni, urazlivi, utocni. a naozaj sa z toho osprostieva. nie su schopni sa o seba postarat, prichadzaju casom o priatelov, manzelov, pracu, deti. obvinuju okolie zo svojho pitia. nepriznaju si ze maju nejaky problem. su schopni sadnut si za volant a soferovat, hoci su pod vplyvom a ledva chodia a vidia.

george303

Zas az tolko tych mozgovych buniek ten alkohol nezabija ... teda ako u koho ja poznam cloveka ktory ma teraz okolo 50 rokov denno denne pije tvrdy alkohol a inteligncne schova vsetkych tu na fore...
A pisete tu ze sa vam zhnusil pretoze pije a vcom sa meni ked pije ako sa vtedy sprava ?

debiii

natalia je mi to luto,poznam to a lutujem ze som to neukoncila v mladsom veku,teraz po rokoch uz tolko nepije ale ako pises ty tan alkohol ma prenasleduje stale.Cim bude starsi,tym to bude horsie.Moj muz ako pisem uz tolko nepije,no osprosteny je stale,ved je evidentne,ze mozgove bunky pri konzumacii alkoholu odumieraju vo velkom mnozstve.Jajka to napisala dobre,skratka sme slabe.Muz by to ukoncil razne taku situaciu.

jajka001_

natalia to chce razny postoj, nie vecne odpustanie ktore nikam nevedie. tvoj muz by ti tiez netoleroval pitie, kazdy muz by poslal alkacku hned prec, to len zeny to toleruju.

natalia293

....moje manželstvo je v troskách, tiež sa zaoberám myšlienkou na rozvod a čo je príčinou??? - ALKOHOL, áno aj môj manžel by bol DOBRÝ manžel "KEBY" nepil a išlo to pekne pomaličky nenápadne až je to z mojej strany neúnosné, ale podľa neho je všetko v poriadku, veď ma ľúbi, chodí do roboty - iba mne sa už začína hnusiť a najradšej by som to ukončila, ale akosi nemám síl....ako by mi bolo bez neho dobre....všade nás sprevádza ten jeho alkohol....