Atopicky ekzem uz mi to lezie na nervy!

Príspevok v téme: Atopicky ekzem uz mi to lezie na nervy!
dancul81

Moj syn ma atopicky ekzem od troch mesiacov!Len sa od vtedy trapime.S nasho vztahu s priatelom su ruiny vsetko sa iba tak lepi.Maly si presiel pocnuc kortikoidmi koznymi lekarkami a kecami len ho stale premastujte a stale dookola to bolo.Noci neprespate neskutocna obeta.Boli sme v Bratislave za dr.Bielikom o ktorom som sa docitala prave tu.Stalo ma to nemalo penazi vyliecil sa tak na 60%.Dalej neviem ako.Kedze je to pecenova zalezitost treba ju cistit.Maly si stale skrabe nohy je to jedna zuriva kopka nestastia a ja mam nervy na dranc.Vo svojom vnutri revem placem som zufala,pretoze nedokazem pomoct vlastnemu synovi.Vsade na internete sa pise o atopickom ekzeme.Kazdy pise nieco ine su to dohady.Kazdemu pomaha nieco ine.Viem,ze najlepsia je homeopatia.Ale mame nasadenu slabu liecbu a tym padom teraz stagnujeme.Je rano 7:38 a mne je do placu.Neviem ani co mu mam dat jest lebo vlastne nic nemoze.Je slaby ide ma 5.strnas mesiackov a este nechodi.Myslim,ze nema silu a j ked sa uz berie pomalky.Je iba rozok namoceny v Ha bebe alebo chlebik so sunkou a na obedy zeleninove polievky s kuracinou alebo bez.Atopicky ekzem je jedno velikanske trapenie!!!Idem skusat dalej homeopaticku liecbu ale zial budem musiet vyskusat aj ineho homeopatika!!!Verim,sama neviem ci vlastne verim...Ale dufam,ze to raz a coskoro navzdy zmizne lebo sa s toho trapenia zblaznim....Uz som ho odmietla dat aj ockovat.Pretoze aj to su iba same svinstva.......:-(((

PavlaKrckova

Používam protopan.Zkusila som ho obednat len tak z hecu keď to bola novinka , moc som tomu neverila ale fakt to pomáha

julia775

Keď tak čítam vaše príspevky, uvedomujem si aké mám šťastie. Moje deti tiež trpia na atopický ekzém ale je šanca, že z toho vyrastú a to rozhodne na tom nie sú tak zle. Tiež sme začali s kortikoidmi, keď som vlastne nevedela o čo ide ale postupne som si o atop. ekzéme študovala rozne materiály a kortikoidné maste sú len na preliečenie akútneho problému ale príčinu neriešia. Ja som prestala používať aviváž, periem s dvojitým pláchaním, prestali sme používať mydlá a premasťujeme pokožku telovým mliekom určeným pre atopikov. Tiež sme vylúčili čokoládu, citrusové ovocie, oriešky a každý rok sa snažíme ísť k moru, pretože aj to im veľmi pomáha. Držím vám palce, nech sa vám podarí nájsť správne produkty, ktoré pomožu aj vám

Luki :)

Ahojte, s ekzémom som sa trápil vyše 2 rokov, stále sa mi to zlepšovalo, zhoršovalo. Najprv som používal ELCOM, kortikoidný krém, ale potom som si povedal, že s tým prestanem, lebo mi to vo vlasoch spôsobovalo zapálené vlasové vačky. Skúšal som kozmetickú vazelínu, konopnú masť, bahennú masku ... ale v kuse ten ekzém na tej ruke bol, štípal a svrbel. Potom mi kolegyňa poradila jeden krém, trošku drahší, ale vyskúšal som. Pomáhal, tak som si ešte na ten ekzém určený krém objednal ešte jeden a už mám ekzém takmer preč. Na mokvajúcu fázu veľmi pomáha slezový krém a na suchú fázu zasa čajovníkový krém od výrobcu JUST. Nájdete ich tu:
www.justnahrin.sk
www.justnahrin.sk
pridávam sem aj link ako moja ruka vyzerala a ako vyzerá teraz.
s30.postimg.org
Ak som pomohol, tak som rád.

gagagabika

Velmi ucinna na vsetky druhy ekzemov je konopna kozmetika a dokonca aj s lupienkou si vie poradit nimbova kozmetika, ktr. ma sice taku specificku vonu, no ma vyborny efekt.
Na ekzemy sa nam osobne osvedcil aj kokosovy olej, nechtikovy krem. Odporucam stranku www.nutrimas.sk,kde je to pekne prehladne rozdelene podla diagnoz.
A este aby som nezabudla, ekzem je v prvom rade zalezitost stravy, cize je nnutne obmedzit tuky, muku, mlieko, cukry-my sme klasicky cukor nahradili brezovym cukrom - nema kalorie a osetruje aj zubny kaz, vsetko maju na tej stranke, ktr. som uviedla.

vseved

pre doubledog> konopný olej lieči, pomáha pri takýchto problémoch práve preto, že ma protizápalové účinky, podobne ako kortikoidné masti, s tým rozdielom že nie je návykový a dodáva pokožke aj výživu. Preto je dobré použiť konopný olej alebo konopnú masť.
www.navratkprirode.sk

Pri akútnom stave, keď si liečbu nepodchytil včas, je spočiatku lepšie použiť propolisový balzám extra www.navratkprirode.sk

Rachear

Som slečna Rachear z USA a všetky vďačnosť moje srdce ďakujem Dr.Thomas, ktorý zachránil svoju rodinu riadkov s konopným olejom a Delta9, ktorý predal za nami.
Dr.Thomas, že ste najlepší, ako v liečbe, môj manžel je zdravý, a teraz začala pracovať, a on je šťastný a silný.
Môj manžel je veľmi milujúci ma teraz všetko na svojom konopného oleja.

Dr Thomas Boh ťa nikdy opustiť, to bude prvý a najlepší v tom, čo robíte. Ďakujeme, že ste mi zachránil rodinu, ktorá mala rakovinu beh prostredníctvom našich žilách, sme teraz zdravá a veľmi šťastný. Ďakujem much.Thank vám Dr Thomas.
Ste zázrak a Boh poslal ľudí. Ďakujem Ďakujem.

Prosím, kontaktujte Dr Thomas na liečbu všetkých druhov rakoviny a chorôb> thomasmedicalservice@hotmail.com

Petr Turoň

Já jsem měl atopický exém asi 25 let, od šesti let. Vyzkoušel jsem všechno možné a nakonec jsem přišel na jednu věc: U tohoto onemocnění hraje zásadní roli psychika.

Kůže symbolizuje spojení nitra člověka s okolním světem. Když nemáte dobré vztahy s okolím, tak se to projevuje různě, mj. na kůži. Exém se dá léčit ale bez změny chování tato léčba není trvalá,
blíže to popisuji na svých stránkách:

www.terapiaduse.sk