Dobrý večer,
prosím Vás, kto mi vie poradiť, ako prečistiť obličky a pečeň?? Máte s tým skúsenosti? Pomohlo vám to? Potrebujem si vraj prečistiť organizmus, kvôli alergii...Prosím dajte nejaké tipy, ako na to:) vopred ĎAKUJEM:)
Ako prečistiť obličky a pečeň?
no ako som tak vital o tej cernuche siatej - cierny kmin - nigella sativa, tak zaujimave ucinkuje aj na HIV. Mozno to niekomu pomoze
m.facebook.com
Na pecen je v ramci regenreacie aj prevencie vyborny kvalitny pestrec. Ale pozor, nie tie lacne kopie. My objednavame cela rodinka na vasbylinkar uz niekolko rokov. Objednavam tam aj rodicom a svokrovcom, co su uz dochodci. Skusali sme predtym aj roznych inych vyrobcov, aj lacnejsie alternativy, ved kto by nechcel usetrit, ze?Ale ten rozdiel je tam poznat, a to hlavne v ucinkoch. Tie lacne pestreci su hlavne z polska a ukrajiny, je tam o dost nemej tej ucinnej latky silymarinu, niekde som si dokonca odlomila aj zo zuba, lebo tam bol kusok zeminy a kamienky.
Ja som nazoru, ze so svojim zdravim radsej nebude spekulovat a doprajem sebe a svojej rodinke to najlepsie, co je v mojich silach. Prajem vsetkym vela zdravia v tejto tazkej dobe!
najlepšia by to malo byť akupunktúrou
Len GGW -BLV liečivá voda je najspoľahlivejšia.
na detoxikaciu je top zeoforce, je to il, pomaha precistovat organizmus, kupujem ho z vitarian.sk
Dala si ťažkú otázku, to je záležitosť niekoľkých rokov.
Hlavne sa vyhýbaj všetkému, čo ich "znečisťuje".
Obličkám škodia hlavne husté tuky, t.j. nielen transmastné tuky, ale aj prevažná väčšina živočíšnych tukov z mlieka a mäsa, okrem rybieho tuku.
škodí im aj cukor, veľa ovocia, zemiaky a chémia.
Pečeni škodí priveľké množstvo živočíšnej potravy a sladkostí, chémia.
Ak si chceš vyliečiť alergiu, dbaj na veľký prísun minerálov z tepelne upravenej zeleniny a obilnín ktoré nie sú zbavené obalov, neobrusované. Nejedz nejaký čas ovocie, sladkosti a chémiu.
Pestrecom prečistíte pečeň a obličky,ale hlavne krv,to treba pozri
-odkaz odstránený-
na precistenie je dobry pripravok Liver Rescue, je cisto prirodny, vytazok z byliniek ziadna chemia ako mms napr
Zdravíčko.Pestrec je nič.Ak chcete skutočnú detoxikáciu pečene tak jedine protokol doktora berksona.Mám celý protokol doma v podobe amerických doplnkov(sylimarín,alfa lipoická kyselina a selén) a doplnkov zo slovenska ktoré je dobré užívať popri tom.Objednal som to s tým že ide o pečeň ale asi nie.čiže odpredal by som za rozumné peniaze.naozaj je toho kopa a zaplatili by ste nepomerne viac keby to kupujete normálne.Všetko je v záruke a neotvorené jozef.ponistjp@gmail.com,0903446417
Na oblicky praslicka rolna - z toho caj. Na pecen pestrec mariansky, tiez caj. Plus dodrziavat pitny rezim.