Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

partner ma obvinil z nevery - nasiel doma pouzitu ochranu

Príspevok v téme: partner ma obvinil z nevery - nasiel doma pouzitu ochranu
sonna2

moj druh (15 rokov sme spolu) nasiel u mna doma zapadnutu pouzitu ochranu,
absolutne mu nedochadza, ze mam dospelu dceru, ktora urcite vyuzila moju nepritomnost doma,a bola s jej priatelom,
a ja nemam chut sa obhajovat, pretoze myslienky nevery su pre mna cudzie,
on vsak usudil, ze som ho podviedla, a zda sa, ze nas vztah ukoncil,

mozno ho viedlo k tomu to, ze som pracovne dost vytazena, skoro rano odchadzam, prichadzam okolo pol osmej vecer, a to uz naozaj nestiham ist este aj za nim, takze stretavame sa cez vikendy, aj to nie cele, lebo doma mam dost prace,

a ja teraz neviem, aky mam zaujat postoj, unavuje ma to

perfiska

Ziarlivca by som kopla do zadku po tyzdni... Fakt toto potrebuje jedna chytra, sikovna zenska? Prehnana, bezdovodna ziarlivost je choroba.

sonna2

a nebyvame spolu preto, lebo to nefungovalo, mala som pocit, ze ma problem si vybudovat vztah s mojou dcerou,
aj ked on to popieral,

sonna2

neviem, mna take veci nikdy nezaujimali, mam dost inych starosti a problemov,

len mi je cudne, ze sa mame rozist kvoli nezmyslu,

preskakali sme si 15 rokov, neveru som nikdy neriesila, mali sme ovela vaznejsie problemy, a vydrzali sme, a teraz sa mame rozist kvoli vymzslu?

mal stale sklony k ziarlivosti, trochu som to tolerovala, lebo naozaj som casto na sluzobkach, potom doma s dcerou, potom starostlivost o domacnost a az tak si mozem najst cas na mojho priatela, mohlo sa mu zdat, ze ho zanedbavam, ale poradie som nemohla zmenit, pretoze zarabat musim, dcera je priorita, zatial je stale odkazana iba na mna,

ale jeho momentalny postoj ma sokoval, ratala som s nim navzdy, a nikdy som si nemyslela, ze rozchod moze prist aj bez dovodu

bibi123

sonna2-15 rokov spolu a nebyvate spolu??? ked niekoho mam rada, tak s nim chcem travit vsetok cas a nie len vikendy... Ak by ste zili spolu, naklady na byvanie by boli mensie a travili by ste spolu viac casu... Ale z Tvojho prispevku sa da vycitit, ze koniec vztahu by Ti aj vyhovoval..v tom pripade to nechaj tak...

kafe

Zrazu si chceš užívať? Po 15-tich rokoch ti len tak ruplo v hlave a užívaš si? Mňa by ani tak neštvalo obvinenie z nevery ako to, že ma ani po toľkých rokoch vlastne vôbec nepozná (kto som a čoho som/nie som schopná). Možno len reagoval skratovo a nechá si veci vysvetliť.. nechaj ho trochu vychladnúť.

A prepáč, že sa ti rýpem v súkromí :) prečo nežijete spolu? Ma to celkom zaujíma..

milli11

Poznam take typy. Je to presne ten typ, ktory napriek vsetkemu si bude stale hustit svoje. Ako sa vola ta diagnoza? Uzkoprsost? Zadubenost? Ci on niekeho nema, vies, podla seba sudim teba.

sonna2

odmontovaval mi pracku, pretoze som chcela poupratovat, a bez demontaze sa nedostanem na tie miesta, no a s dcerou som si samozrejme problematiku vydiskutovala,
ale nie smerom k mojej obhajobe, ale k jej konaniu, ju vobec nechcem tahat do problemu, ktory mi vznikol,

no a priatel nevnima, ze mam dospelu dceru, ktora uz ma aj svoj zivot,

to, ze nezijeme spolu, a ja mam velmi malo casu, pretoze naozaj aby som utiahla domacnost a starostlivost o dceru, aj ked uz dospelu, ale stale studujucu,

z toho nejak si vykonstruoval, ze moj jediny ciel je si uzivat,

a pritom, ja naozaj neviem co skor, puberta mojej dcery sa nejak opozdila, naklady mam vysoke, a cas na priatela tak zalostne malo

kafe

Nejak mi z toho vyšlo, že s partnerom spolu nežijete. Čo teda robil u teba doma, že pri tom našiel čo našiel? Asi by som spucovala trochu aj dcéru, nech si po sebe upratuje, lebo nájsť "zapadnutú použitú ochranu" musí byť riadny humus.
Partnerovi by som povedala, že v tvojej domácnosti žijú dve ženy. Tak nech si najprv ujasní, ktorá z vás dvoch mala sex, a ak mu prekáže, že je mu neverná nevlastná dcéra.. tak potom je to skutočne vážny dôvod na ukončenie vzťahu s TEBOU.