Čo si myslíte o závislostí žien od mužov. Mne ako zástupcovi mužov sa to zdá nenormálne, stále živiť celú rodinu, bez toho, aby sa manželka nejako pričnila. A čo keď sa mne niečo stane? kto sa postará o rodinu???
Ženy sú závislé od mužov
xy:) ja by som ti prial byt niekedy chlapom. tiez to nie je vzdy pohodicka pohoda. ale dobre mas svoj nazor, ja mam svoj. akurat som tym svojim nazorom nechcel povedat, ze to mame my muzi tazsie ako zeny lebo neviem cim prechcadzaju pocas zivota zeny a vlastne ani ja ako chlap som si este mnohymi vecami nepresiel. ale toto je uz ina tema takze to uz dalej nebudem riesit.
inak ako dopadla sutaz? kto vyhral?
vyberam moznost 3.
a dodam, aj tak s tym nikto nic nespravi, tak je nacase sa s tym zmierit :)
K tej bolesti, kto ju lepsie zvlada. Ja, ked sa silnejsie udriem, zo zaciatku je to taka bolest, ze sa mi cely svet zastavi a ze to nerozchodim, nerozhybem. Avsak o malu chvilu, par minutok, to rychlo prejde.
Avsak. Raz (mala som asi 13) som mala v skole uraz na telesnej. Skoncili sme telesnu, este som 2 hodiny presedela s mierne bolavou rukou za lavicou. Nikomu som nic nepovedala, myslela som, ze to prejde. Ked som sa tej ruky nedotykala, ani velmi nebolela. Vtedy som dokonca zistila, ze dokazem zaviazat snurky na topanke jednou rukou. :D
Prisla som domov a az vecer som rodicom povedala, ze ma boli ruka, ale to mi uz aj napuchla. Boli sme u lekara, zistil hematon, osetril, obviazal.
jasne, preco nie :)
jajka, podelime sa o vyhru aj s lostom? :) Ak nebude vyhra ta chripka. ;)
no, a vobec si to nevazi :)
Co dnes clovek dostane vazne zadarmo? Iba poza usi. :P
zalezi co sme vyhrali :) ak chripku, kludne si ju nechaj :)
jajka, ak sme za tu odpoved nieco vyhrali, delime sa 50:50? :)