Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co je zakladom vztahu?

perfiska

milli11 to su take typy ludi - maju to podvadzanie v sebe, su to plytke osobnosti, nevedia zit v jednom zvazku, zrejme maju nejaku citovu poruchu...
Idealne je, ked ma clovek aj pekneho, aj dobre zarabajuceho, aj dobre sexujuceho (v jednom). Treba hladat dlho a byt narocna, ale kto hlada, ten najde:)

perfiska

cajik, velmi dobre si to vystihla. ta3 napisala pekne veci, ale... Bezpodmienecna laska existuje len vo vztahu rodic-dieta. Len rodic vie to dieta milovat take, ake je. Ci uz je nevystate, skarede, zle sa spravajuce... Rodicovi (teda, vacsine rodicov) ide len o to, aby bolo ono stastne. V partnerstve to takto nefunguje, pretoze mame od partnera iste ocakavania. Samozrejme, ze toho druheho milujeme prave takeho, aky je - starostlivy, verny, chapavy atd. Ale to vlastne od neho aj cakame a vyzadujeme, aby sa k nam spraval pekne, vsak? Tak a uz to nie je bezpodmienecna laska.

ta3 by som poradila vyhladat psychologa. Myslim to v dobrom. Ziadne karmy, ziadne osudy! Ked ti ziaden partnersky vztah nevysiel, vsetci partneri maju rovnake povahove crty a aj napriek tomu, ze ti nevyhovuju, vyhladavas chlapov podla rovnakeho vzorca, problem je v tebe. Ten treba vyriesit a zistit, vypatrat v sebe, preco je to tak. Len tak budes stastna a zacnes si vyberat chlapov, ktori ti budu vyhovovat.

A este cajik - pytas sa, ako dokopat chlapa k tomu, aby ta trebars aspon raz za cas niekam pozval. Jedine, co funguje je to, ze mu to povies, lebo ked cakas napad od neho, zapustis korene:) Normalne mu povedz - niekedy by sme si mohli vyrazit za pizzu, co ty na to? Potesilo by ma to. Urcite to zaberie.

leaaa

Pripomenula som mu, ze nezije sam, ze sme dvaja a myslim, ze nechcem tak vela, aby troska rozumnejsie hospodaril. Zijeme v zahranici, ak si pomyslim, ze doma mi stoji rozrobeny byt, ktory treba dorekonstruovat a ja "hadzem" peniaze akoby do vzduchu, je mi do placu. Uz som si ho mohla dokoncit a v klude v nom zit a najst si normalneho partnera.

jajka001_

ale iste, ved mas pravdu. sa ti cudujem ze po polrocnom vztahu si schopna sa takto obetovat a zivit ho. kazdy sudny clovek si predsa vydavky rozmysli a nemina bezhlavo - ved bude ako bude. miniem len tolko na co mam. a zbytocne rozmaznavat dceru tiez nie je vhodne.

leaaa

Jajka001, ano su to jeho peniaze, dostane ich, ked ja som prec a dopadne to takto, ked ti poviem, ze v piatok dostal peniaze a dnes ma 20% z celkovej sumy...tak neviem...pridem domov o tyzden a viem, ze dovtedy bude cisty, k tomu este fajci 1 krabicku denne. Opat pridem ja a dalsie 2 tyzdne budeme zit z mojich, opat si nic nekupim, co by som chcela, len sa zaplati co ma a na os. spotrebu. Potom opät odijdem, on dostane zas svoj prijem a opät sa vsetko zopakuje...fakt neviem ako dalej. Rozpravali sme sa na tuto temu, ale stale mu volaco do toho pride, predtym nieco neocakavane, teraz dcera a uz viem, ze opät nieco pride...a neverim tomu, ze cely mesiac nebude chciet opät vidiet svoju dceru...nie som egoista, ale ved musi trosku rozmyslat a nie bezhlavo minat....len ja som uz v koncoch...

jajka001_

lea - potreboval by skrotit...rozdelte si financie. ak vsak mina svoje peniaze, je to jeho vec. nemiesaj sa mu do toho co investuje do dcery - zrejme ale nevie hospodarit, porozpravaj sa s nim a navrhni mu ze mu pomozes udrzat vydavky pod kontrolou.