Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Locoid

Príspevok v téme: Locoid
Leila25

Dobry vecer,
lekarka mi predpisala krem Locoid 0.1% - dermanly krem 30g. Mam atopicky ekzem na ocnych vieckach a vraj si ten kremik mam davat (vecer zo 5 dni), no v letaku citam, ze na ocne viecka sa to davat nema. Nemate s tym niekto skusenost? Nemoze to ublizit? Len neviem preco je na letaku, ze na tie ocne viecka sa to nema davat, ked prave na to mi to predpisala. Poradte prosim niekto.

Dakujem.

Leila25

Prosim vas, co je pvravdy na tom, ze Protopic je rakovinotvorny? Neviete, kvoli comu ho nemozu uzivat zeny pocas tehotesntva, ludia so zvacsaneymu lymmfatickymi uzlinami a clovek by si postihnutu cast tela osetrenu protopicom nemal vystavovat slnecnym lucom? Ja ho mam brat minimalne 3 mesiaca, azda viac (2x tyzdnne). Ktora lata je zodpovedna za pripadne potiaze a ktora lieci?

Lienockaa

Lokoid je hroza, des! Tolko hormonov co ma v sebe ta masticka..sama som ju pouzivala a skoncila som s popaleninami koze

Leila25

Tak toto som necakala. Nerozumiem, ktora latka zabrala, no ono to fakt, zda sa, ze pomohlo. Protopic si davam uz len 2 krat za tyzden (vecer). Takyto klud som kedysi zazivala len po uziti kortikoidnych masti a aj to len na par dni. Uz cele dni nemavam vobec ziadne svrbenie ani tlak v oku. Vraj to mam uzivat dlhodobo. Po 3 mesiacoch mam ist na kontrolu, cize asi po celu tu dobu 2 krat tyzdenne, ze.
Je mi to az zvlastne, ze to tak zabralo. Dufam, ze to nezarieknem. Aj by som sa spytala, ci sa to nemoze nejak zvrtnut este, ale som len zvedava, ktora latka mohla takto zabrat, kedze cele roky nezaberalo vobec nic alebo len kratkodobo na 3-4 dni. (okrem toho, som si kupila aj bezparfemove mydla, bez konzervacnych latok na umyvanie tvare a davam si tu masticku z lekarne plus krem Lipobase jako vzdy).

Leila25

Tak toto som necakala. Nerozumiem, ktora latka zabrala, no ono to fakt, zda sa, ze pomohlo. Protopic si davam uz len 2 krat za tyzden (vecer). Takyto klud som kedysi zazivala len po uziti kortikoidnych masti a aj to len na par dni. Uz cele dni nemavam vobec ziadne svrbenie ani tlak v oku. Vraj to mam uzivat dlhodobo. Po 3 mesiacoch mam ist na kontrolu, cize asi po celu tu dobu 2 krat tyzdenne, ze.
Je mi to az zvlastne, ze to tak zabralo. Dufam, ze to nezarieknem. Aj by som sa spytala, ci sa to nemoze nejak zvrtnut este, ale som len zvedava, ktora latka mohla takto zabrat, kedze cele roky nezaberalo vobec nic alebo len kratkodobo na 3-4 dni. (okrem toho, som si kupila aj bezparfemove mydla, bez konzervacnych latok na umyvanie tvare a davam si tu masticku z lekarne plus krem Lipobase jako vzdy).

Leila25

Je mi to az zvlastne, ze to tak zabralo. Dufam, ze to nezarieknem. Aj by som sa spytala, ci sa to nemoze nejak zvrtnut este, ale som len zvedava, ktora latka mohla takto zabrat, kedze cele roky nezaberalo vobec nic alebo len kratkodobo na 3-4 dni. (okrem toho, som si kupila aj bezparfemove mydla, bez konzarvacnych latok na umyvanie tvare a davam si tu masticku z lekarne plus krem Lipobase).

Leila25

Je mi to az zvlastne, ze to tak zabralo. Dufam, ze to nezarieknem. Aj by som sa spytala, ci sa to nemoze nejak zvrtnut este, ale som len zvedava, ktora latka mohla takto zabrat, kedze cele roky nezaberalo vobec nic alebo len kratkodobo na 3-4 dni. (okrem toho, som si kupila aj bezparfemove mydla, bez konzarvacnych latok na umyvanie tvare a davam si tu masticku z lekarne plus krem Lipobase).

Iveta Michael

jajkafr

Áno to ja viem....veď som si ho aj tak potom sama kúpila...ale tá lekárka mi ten Locoid naozaj prepísala a vôbec nechápem načo...dala som ho priateľke,ktorej na alergiu pomohol...mne nie. Inak Fenistil je dráhší ale naozaj dobrý,no vieš ja som mala tie nohy fest opuchnuté okolo členkov,to bola hrôza...ale vždy mi najlepšie pomôže injekcia.... :))