Obriezka

BcMia

Adonis - dosť chujský názor.. síce som žena ale k tomu vám poviem len toľko že kebyže si mám vybrať s obriezkou a bez, tak určite s ňou. Je to krajšie, hygienickejšie, aj oveľa viac sexy.

rover

zdravim ja by som sa chcel informovať ja som po obriezke teras mi ju robili 3.4 je pravda ako čítam po nete že sa vydrž pri sexe dosť zhorši je to pravda počul som ze je to zas aj na opak ze sex bude dlkši ket zalud už nebude taka citlivá tak ako je to vlasne hm poradte a po akej dobe sa odporuca sex po zákroku takomto hm ?

pyrdo

Obriezka vôbec nemá nič spoločné s výdržou, práve naopak. Ja som po zákroku cca 7 týždňov sex som mal už zopár krát a úplne zle, moja dobrá výdrž a kvalitný sexuálny život s priateľkou čo som mal je minulosť. Teraz viac ako 20-30sekúnd nevydržím, čo sa mi nikdy nestalo.
Nikdy by som obriezku už nepodstúpil, žiaľ nedá sa to už vrátiť.

LRG

Da mám obriezku, nieje to dávno čo som bol v nemocnici, museli mi ju urobiť zo zdrav. dôvodov, najhoršie sú prvé dni, vnoci sa zle spí, cez den to neni ani že citlivé, ale skôr bolestivé, bolí ta rana, čo sa týka hygieny, je vyrazne lepšia a pohlavný styk ? Už som ho stihol mať (Samozrejme po celkovom zahojení rany) a je to fakt super, prvý je nič moc,niečo nove, druhý už už super a tretí je perfektný ... presne ako hovoril MUDr.Roman Sokol. Na obriezke nevidím nič zleho, sice žaluď si zvykol na nove prostredie, ale čo sa týka pohlavného styku, povedal by som že je ešte sexualne dráždivejší. Zaujimave že si zvykol na latku, na slipy, na teplaky, ale stále nechcem byť vulgárny, ale napr. pri orálnom styku je velmi citlivý na parterkine ústa..a vaginálny styk to isté. Kto musí podstúpiť obriezku - odporúčam. Tie dva, tri týždne bez sexu sa dá vydržať, lebo vysledok je super ! :)

Fernando

no je sice fajn ze ta tu nechcu stresovat, samotny zakrok by nemal byt taky strasny, problem bude skor po, hlavne v noci co som pocul ... dalsi problem podla mna moze prist po case, neustalim trenim sa znizi citlivost no cim dalej tym viac, samozrejme si to nevsimnes, to je rovnake ako keby si sa kazdy den pozeral do zrkadla o kolko si vyrastol do vysky pocas puberty, nic by si si nevsimol, staci sa zamysliet nad tym preco ju v amerike zacali praktizovat, bola to prevencia masturbacie, amerika vazne bola puritanska
ak to nie je nevyhnutne tak by som nesiel, zuzena predkozka sa da natiahnut, kazda koza sa da, zaskrtenie zaludu je blbost, co sa dostane jednym smerom, musi ist aj druhym, len to nemusi byt prijemne
ano obriezka je hygienickejsia ale naozaj je to hodne tej ceny? vsak umyvat sa dokaze kazdy a infekcia je trosku prehnane, ak uz aj tak problem vidim skor v imunite cloveka a jeho genetickom deficite tvorby vit c