sexi fotky ako darcek :)

Príspevok v téme: sexi fotky ako darcek :)
smajliQa

ahojky.... rozhodla som sa dat priatelovi kalendar :) darcek na mikulasa :)) so sladkosti sme sice nevyrastli ale davam prednost mandarinkam :D:D:D
noooo teraz vazne...chcem dat spravit kalendar .. s 12 mojimi nejakymi sexy foteckami... tak by som uvitala nejaky vas originalny napad....ake by mohli byt.. kde sa odfotit....
rozhodne to budem davat retusovat.. takze nad tymto sa nezamyslam..len by ste mi mohli poradit s prostredim....alebo... nieco super, co ho vzdy nadchne ked sa pozrie do kalendara :)))
dakujem za reakcie :)

dobra vila

inanitka, co prskas? :-O Ja som sa normalne spytala a ty tu hned vyskakujes. Baby z casakov sa tym zivia, modelky su modelky, takze nemiesaj jablka s hruskami. Ja som na zaver iba konstatovala, ze na co by bola nejakemu chlapcovi fotka, resp.fotky jeho dievcata, keby by na nich vyzerala ako uplne ine dievca. To iste plati pre chlapcov. Ja by som nechcela fotku svojho chlapa po vsakovahych upravach. Nemuseli by mu dokreslovat a upravovat ziadne kontury a co ja viem...a hlavne nie davat makeup ci pricesky :DD (zartujem :) ).
Ohladom retusovania som nevravela nic, ak sa nemylim. A to je fajn, ze sa vyznas, si sikovna. Vobec na nic som necielila, asi si ma zle pochopila.

inanitka

dobra vila bože ty čo na tom nechapeš??? ked su to asi umelecke fotky tak asi že sa necha trocha poupravovať,sa pozri na všetky časopisy ako su tam vyretušovane všetky baby a aj chalani!!!!
silwa určite nemyslela že by jej zväčšili v photoshope prsia iba zvyraznili ich kontury,pretože na niektorych fotkach ked sa fotia glamour tak prsia zle vynikaju treba ich potom iba vytienovať aby vlastne bolo vidieť že ich ma!!!! tak sa nemiešaj do takych veci do ktorych sa ani nerozumieš mam veľku prax s retušami a dobre ovladam pracu photoshopu a viem že ked sa mi dávaju baby vyretušovať tak nevyzeraju uplne inač ako v skutočnosti ako si to ty myslíš je to iba o uprave farieb atd... a kedže je to umelecka fotka tak nech aj pekne vyzera!!!

dobra vila

Silwa, citujem ta, iba pre vec otazky :)

"a keby som uz davala frajerovi taky darcek, tak by som sa dala odborne upravit vizazistkou-ta ta namaluje, da ti pricesky, tej kamoske dokonca namaskovala ryhy na prsiach, co na fotke ukazalo, ako keby nejake prsia mala:))) a fotky v atelieri sa nikdy nevyrovnaju tym, co ti spravi kamoska, ked ani zrkadlovku nema. dolezite je tam nasvietenie, aby ti zakryli nedostatky, ktore ma uplne kazda zena..."

To nejaky priatel chce mat na fotke uplne ine dievca? :D Naco tato cela fraska, prosim ta? Aby sa pozeral na vyumelkovanu babiku, ktora ked pride vyzera celkom inac? Ono to uz skor ten prirodzeny zjav... podla mna ked sa niekto upravi sam, spravi to lepsi efekt, ako ked z prirodzenosti spravia umelu manekynku... tot moj nazor. A nieto este aby ti na fotke aj prsia upravovali na vacsie :-O. Ved ten priatel aj tak vie, ake prsia jeho dievca ma, tak na co to vsetko? A zakryt nedostatky, lol...este sa prelubi do dievcata na fotke a to ta jeho, co ju ma doma, definitivne nebude :P

smajliQa

dakujem za vsetky odpovede.... aj za tie negativne aj za tie pozitivne :)

niekto pisal ze to nie je dobry napad na mikulasa,,,,, takze ja vam poviem takto...
dala som uz ako darcek na narodeniny a vianoce milion sperkov, drahych hovadin, doplnky do auta, dovolenku...
prosim vas...a k comu to?? priatel ma miluje, a viem ze si rad diva moje fotky... tak preto som chcela takyto darcek.
a este podotknem ze som nechcela eroticke foto, ale len sexy.... takze isto by som sa cela neodhalovala...
a ako niekto povedal, ze sa precenujem.. tak je to hlupost.... nepoznate mna, a ani mojho priatela....
este raz vdaka... a nepotrebujem uz dalsie rady a napady... bolo tu toho dost napisaneho.

inanitka

smajliQa ja som to už dávno chcela dať spraviť priateľovi no akosi som sa k tomu do teraz nedostala :D ale čo som ja chcela spraviť bola skvôr kniha a určena iba jemu,kalendar by som radšej dala vyhotoviť s fotkami kde ste napr.vy dvaja,na každy mesiac skratka nejaku vašu naj.foto. tu knihu robia viacere fotopredajne a je to pekna aj pamiatka ked budete starši a aj potešenie že ma tak krasne dievča :) a ako spominala lololo ja by som tiež navrhovala iba take jemnejšie kde možno odhaluješ vyše ale stale nieje vidieť tvoje intímne miesta :) proste taku atmosferu že ked sa priatel na to pozrie tak musi dostať ten pocit že by ťa najradšej videl celu nahu a ta foto mu to proste nedovoli,proste take draždenie :) určite najdeš nejake fotoštudiu aj v tvojom meste kde robia aj fotky na občiansky :D skus sa tam opytať či by ti nejake šteklive foto nespravili a namaľovať sa môžeš aj sama aby si proste nevyhadzovala zbytočne veľa penazí.
a tí čo sem pišu negativne ohlasy si nevšimaj kedže nepoznaju tvojho priatela a nevedia čo sa jemu pači,to vieš iba ty a kedže si dostala takyto napad s fotkami tak asi predsa lepšie vieš čo sa tvojmu priatelovi pači :)
držim palce!!!!!!

lololo

ja súhlasím s tým kalendárom. moj zať to dostal a je hrdý na svoju manželku ( moju dcérku )zo začiatku to nikomu neukázal,potom to ukázal najlepším kamarátom a tí len oči otvárali,aj ústa...
fotky boli urobené tak,že to bolo nafotené v spodnom prádle,alebo niektoré zábery sú robené tak,že si napr.zahaluje poprsie svetríkom a má odhalené ramená.proste - sexi,ale slušné.do toho ! je to super nápad.sto ľudí,sto názorov

pedritox

Podla mna je to totalne trapne ked davas priatelovi takyto darcek. Ved ta pozna, moze ta mat hocikedy a ty mu este nanutis aby sa pozeral denne na kalendar kde su tvoje fotky. Hovorim za muza ze je to blbost, sorry