sexi fotky ako darcek :)

Príspevok v téme: sexi fotky ako darcek :)
smajliQa

ahojky.... rozhodla som sa dat priatelovi kalendar :) darcek na mikulasa :)) so sladkosti sme sice nevyrastli ale davam prednost mandarinkam :D:D:D
noooo teraz vazne...chcem dat spravit kalendar .. s 12 mojimi nejakymi sexy foteckami... tak by som uvitala nejaky vas originalny napad....ake by mohli byt.. kde sa odfotit....
rozhodne to budem davat retusovat.. takze nad tymto sa nezamyslam..len by ste mi mohli poradit s prostredim....alebo... nieco super, co ho vzdy nadchne ked sa pozrie do kalendara :)))
dakujem za reakcie :)

Slobodna

a ešte jedna dobrá rada, moc sa neodhaľuj, aj ten najúžasnejší chlap sa pri rozchode alebo ak ho niečím naserieš, dokáže zmeniť na riadneho hajzla a môžeš tento darček trpko oľutovať.

Slobodna

môžeš to poňať podľa ročných období alebo skôr podľa toho čo má priateľ rád. Keď mu dáš toto na Mikuláša, čo mu potom dáš na vianoce alebo na narodeniny? Takýto darček sa hodí skôr na takéto príležitosti ako na Mikuláša. Môj partner takéto fotky vlastní už dávno, no a je mu to na prd :) Môže ma vidieť a mať kedy chce.

AdamKrt

smajliQa:

pokial Ta to vychadza za prijatelnu sumu, tak je to dobry darcek. Pokial to prezenies, tak asi ozaj povie, ze za tu sumu mohol mat nieco lepsie :)

lost

tak najvacsiu z kasmiroveho :D

ale tne stoji 100x viac ako ten z mileticky...

lenze take nieco by som po nikom nemohol chciet :D

ja som si to zle vysvetlil, a myslel som kalendar ako taky ten co mikulas nosi, ak oten otvaraci s cokoladkami :)

a nie taky na rok dopredu :D

lost

jaj tak, A3 je kanapnek rozdiel :D

ale 750 je aj tak vela :)

250 by som dal za to :)

i ked.. zalezi od osobnych financii :)

silwa

lost to mas ako ked das frajerovi znackovy sveter so zarukov vlastnosti, alebo mu kupis v tej cene 3 na mileticke, ktore sa mu hned rozpadnu... z coho by mal vacsiu radost?

silwa

lost ale my sa bavime o formate a3:))), ona nechce diar, ale kalendar;))) takze okolo fotky este umiestnit datum atd a aj vazba bola draha, lebo sa to musi rucne vyrezavat... vyskusaj si dat vytlacit niekde profi a na atramentovke, ako budes prekvapeny rozdielom, sytostou, trvacnostou farieb...
ved hej, je to mesacny plat, mala by zainvestovat do niecoho, co chlapec vyuzije:)))

lost

ja som skusal tlacit fotku s beznym amaterskym slim fotakom na beznej 4 rocnej 3000sk farebnej atramentovej tlaciarni na najlacnejsi foto papier (100 kusov za 10 eur)

a fotka sice nevyzerala dokonale, ale bola celkom fajn :)

dnes je mozno beznejsie laserova tlaciaren, raz to skusim takto vytalcit a dam vediet ako to dopadne :) ( menej ako dva tyzdne)

lost

silwa, foto papier stoji 5 eur za viac ako 10 kusov :)

teda pokial nevyzaduje super kvalitu, ale na bezne domace foto to staci asi :)

teda rozmer 15x10cm

ale podla mna, atelier versus domaca tvorba.. ak to spravi sikovny student, tak to amatersky pozorovatel nevsimne :)

dnes je uz tolko extremne dobrych navodov a zadarmo ze ako upravit foto profesionalne..

jedine co ma atelier ako plus je "napad" fotenia, ale to sa da "ukradnut" alebo zobrat z inych foto, pozrem 100 fotiek a mam napad ako chcem byt odfoteny..

ale ak by to bolo povedzme 10eur za foto, tak nic nepoviem, ale 750eur za neviem kolko,ale asi nie vela foto.. to je take, dost drahe :)

ved to je 1 mesacny plat!!!

trosku prestrelena cena :)