Kapustová diéta

Nikol1991

Ja som ju drzala dva mesiace....kazdy druhy tyzden a schudla som 27 kg...bolo to velmi radikalne a trochu aj tyranie si dovolim tvrdit...ak chce dat niekto 3-5 kg,je to ok ale inak radsej neodporucam..posledny tyzden som nemala silu,malatnost,velka unava..

Kapust Dieta

"Kapustová diéta preto nie je vhodná na dlhodobý spôsob redukcie hmotnosti, pretože sa jedná o radikálne obmedzenie príjmu potravy" text zo stránky www.polakova.sk

vitavi

Je hlúposť variť akúkoľvek zeleninu vopred. Zelenina by sa mala navariť čerstvá a neschovávať do zásoby.
Tiež je treba STRIEDAŤ druhy zeleniny a nejesť to isté dookola.
Tak sa vám zelenina nepreje, naopak strava bude chuťovo pestrá a príťažlivá.

anka89

Ja so kaputovu polievku uz vyskusala ,ale ja som ju navarila len v 4l hrnci a k tomu som prisposobila aj suroviny ,ziadne ze 10 cibul a podobne jedla som ju 3 dni a stacilo radsej si ju navarim castejsie ako ju jest dlhodobo

Mirka241

ja som skúšala držať kapustovú diétu podľa tejto stránky diety.naschudnutie.sk a na druhý tretí deň som už nemohla vydržať :D síce tie kila šli dole ale bolo to na Mńa príliš ;)

Samuelaa

Vydržala som tri dni, kilo išlo dolu, ale mám pocit akokeby sa mi naštartoval metabolizmus. Trošku sa aj žalúdok stiahol, tak nepotrebujem jesť také dávky ako niekedy. Polievka mi chutila, len som navarila dva veľké hrnce a už ma to nebavilo variť a jesť to isté:) Som spokojná.

mahel

precitaj si par knih o tom co obsahuje zelenina a ovocie ktore kupis v obchode. teda, ak nekupujes bio. lebo po vitaminoch tam niet ani chyru ani slychu. ovocie sa trha zo stromov uplne zelene, nastrieka sa chemikaliami aby nezacalo hnit. skus si kupit napr. rimsky salat v celofane. vyzera ako keby si ho teraz odtrhla. vloz ho do chladnicky. o mesiac ho mozes vytiahnut taky isty - celkom "cerstvy". to ma byt ta zdrava zelenina plna vitaminov? treba viac studovat alebo sa aspon porad s lekarom. ten ti sam povie ake naivne je v dnesnej dobe verit tomu, ze strava obsahuje to, co nase telo potrebuje.

dirtee

radsej budem zrat ovocie ako kupovat si vitaminy v lekarni. to co je za propaganda mahel?!? a keby si si precital, vsetko by si pochopil ze tu nik nepapa len kapustu cely zivot a za dva dni na kapuste hadam neumreme od nedostatku vitaminov :) vsakze