Sprchujete sa každý deň?

Príspevok v téme: Sprchujete sa každý deň?
sprcha

Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.

jajka001_

umyvanie zubov je rovnako normalne ako osprchovat sa kazdy den. ta veta ze
ked raz clovek ma niekomu smrdiet tak mu bude smrdiet aj tak,
- to ako co ma byt?
a samozrejme ze normalny clovek ked sa osprchuje si da ciste veci.
a isteze je to kazdeho vec ci sa kupe. ale musi potom brat aj tie nasledky ked sa neokupe a neurazat sa ze smrdi :) ved je to jeho volba.

whee_ee

Ale zaujímavé, že keď niekto založí serióznu tému, resp. s vážnejším problémom, tak väčšinou nikto nereaguje.. Ale takí sme už my, ľudia... :)))

:))))

Tak umyvanie zubov je normalne tu je tema o sprchovani.A ked raz clovek ma niekomu smrdiet tak mu bude smrdiet aj tak,a nebude pozerat na to ci je kazdy den osprchovany.Treba rozlisovat tieto veci-a su aj ludia ktory maju zdr.problemi len co sa osprchuju zasa su spoteny.Skor by si kazdy mal potrpiet na ciste oblecenie kazdy den aby nebolo prepotene a sprchovanie by malo byt u kazdeho osobna a individualna vec.A neosocovat ludi-ZE SU SPINY KED SA NESPRCHUJU KAZDY DEN.
Je to diskusia kde tazko sa moze napisat ze kto robi najlepsie.
Kazdy nech si robi ako uzna za vhodne.

jajka001_

btw kilá vonavky na seba lejú skor tie baby, co sa radsej neokupu a radsej sa obleju vonavkou a myslia si ze tym ten smrad zakryju

jajka001_

táto téma tu ešte je? :DDD
pre :)))) - rano sa osprchovat je uplne normalne, takisto ako umyt si zuby, ucesat sa a podobne. by som sa zle citila keby som tieto ranne ritualy neabsolvovala :) lebo ako tu uz bolo napisana, ty sa necitis, ale ostatni ta citia. preto aj katuska pisala ze by na to musela cely den mysliet - to nie je psychicka porucha. proste by sa citila spinavo, spotene, smradlavo a nechcela by INYM ludom smrdiet.

Používateľ
katussska24
dátum a čas príspevku
Včera 21:05
IP adresa
xxx.xxx.168.188

kks, veď keby som ráno nevstala kvôli sprche, by som mala celý deň na hovno a rozmýšľala, či ma necítiť,,,kde vy žijete, v kravíne??

katussska24

vidím, že pointu každý pochopil, no čo už s vami...a to, že sa necítim príjemne keď sa neosprchujem podľa mňa nieje psychického rázu ale normálna vec u normálnych ľudí!!!! vôbec som nenapísala že na to budem myslieť celý deň, ale že sa budem cítiť zle! ale to je tu klasika prekrútiť všetko napísané a spájať sprchovanie so šminkami..tak to už hej.

No niekto sa moze sprchovat kazdy den,ale ked na seba nastrieka alebo vyleje pol vonavky a ide medzi ludi-to tiez nie je vyhra.Takze ked nesmrdi POTOM-tak smrdi ako POJAZDNA DROGERIA.
A podla mna je to kazdeho osobna vec ako sa sprchuje.
A ked niekto neustale nosi v halave-DNES SOM SA NEOSPRCHOVALA-TAK MAM DEN NA ...TAK TO UZ PODLA MNA JE PSYCHICKEHO RAZU.V zivote su dolezitejsie veci.

zuzanama

Toto tu už raz bolo, presne taketo hadky o tom istom v teme hygiena klitorisu.
Ži a nechaj žiť. Kto sa chce sprchovať dvakrát denne, nech to robí, veď si plati za vodu a kto chce smrdieť, nech smrdí, je to jeho rozhodnutie.