Joanna Multi EFFect Color

Príspevok v téme: Joanna Multi EFFect Color
crazy-lazy

Dobry den, ake mate skusenosti s tymto farbiacim samponom? Po kolkych umytiach sa zmyl? Nenicil vlasy? Alebo vedeli by ste mi poradit nejaky iny farbiaci sapon, ktory by mi zarucene po par umytiach sa zmyl? Mam priridzene tmavohnede vlasy a chcela som skusit nejaku cervenohnedu farbu alebo este tmavsiu hnedu ako mam:) Za rady vopred dakujem:)

Julcsi

Ahojte. Dnes si idem skusit Natural blond (03) na stredne hnede vlasy. Som velmi zvedava na vysledok. Nejake rady typy ako nanasate, kolko min. mam nechat aby aj chytilo z hneda na blond tien aby som nemala nakonec rysave vlasy? Diky :)

MonSa

Prave dnes som si tento sampon kupila v KE,vo velkom Tescu (Trolejbusova ul.) Mali ju v ostrovceku ako maju laky na nechty,hned vedla kvetinarstva,resp.skoro na konci vstupnej chodby velkeho Tesca.

Ketybub

Ahojte, asi dosť neskoro píšem sem, ale podelím sa s vami o skúsenosť tiež :) odkedy používam Joannu, mám krásne hladké vlasy, nie suché ako predtým :)

zuzčok

ja mám zafarbené vlasy...niečo ako gaštan...a skúsila som úplne červený farbiaci šampón a fakt super mi chytil..síce to nevyzerá ako na obrázku pretože som mala tmavé vlasy, ale farba čo z toho vznikla je výborná...odporúčam ;)

karinK

áno ja mám tiež skúsenosti je veľi dobrá a vydrží dlho .. ale ja sa bojim ist na kupalisko lebo neze zafarbím bazény :(

jankaaaaaaaa

tak farbiaci sampon mozno neobsahuje peroxid ani amoniak, ale to neobsahuje ziadny farbiaci sampon z drogerie a vsetky skodia rovnaku. su to same chemikalie. nemozno povedat ze tato joanna skodi menej ako napr. palette. ale isto skodia menej ako farby. mne sa trvacna farba tejto znacky vymyla strasne rychlo