Dobry den, ake mate skusenosti s tymto farbiacim samponom? Po kolkych umytiach sa zmyl? Nenicil vlasy? Alebo vedeli by ste mi poradit nejaky iny farbiaci sapon, ktory by mi zarucene po par umytiach sa zmyl? Mam priridzene tmavohnede vlasy a chcela som skusit nejaku cervenohnedu farbu alebo este tmavsiu hnedu ako mam:) Za rady vopred dakujem:)
Joanna Multi EFFect Color
Ahojte, ja som mala tento šampón už asi 5-krát a môžem ho len odporučiť. Zo začiatku som bola skeptická, lebo je poľský... ale veľmi milo ma prekvapil a je to zatiaľ nejlepší farebný šampón aký som kedy vyskúšala. Mám prírodne stredne blond vlasy a používam 01 Piaskový blond...sú o trochu svetlšie amajú krásny zlatý odlesk....zlepšila sa kvalita vlasov a mali nádherný lesk, bola som milo prekvapená....
jankaaaa nemá pravdu, lebo neobsahuje žiaden peroxid ani amoniak, úplne sa vymýva...tvorí bohatú penu, aplikácia je veľmi jednoduchá a pekne vonia....ja som si ho kúpila v KE v Beba shope, teraz majú už dlhší čas vypredaný môj odtien, tak si ho asi objednám z netu...
spomedzi ostatných šampónov som skúšala napr. aj Palette Instant Color, ale výsledom nebol ani zďaleka taký dobrý, smrdel a najsvetlejší- ľadová blond dokonca vysušil aj konce :(
čiže baby, nebojte sa ho vyskúšať, je super :))
Ahoj, prosim, ta kolľko sa ti asi zmyvala ta čierna farba z blond vlasov? tiež by som to chcela vyskúšať, len sa bojim, ze aj ked sa to vymyje, tak vlasy budú hnedé alebo nejakého iného žltého odtiena. Zostali ti na vlasoch nejaké zvyšky farby, flaky alebo niečo podobné? Alebo sa to vymylo úplne?
dakujem za odpoved.
obsahuje takisto ako ine farby vela chemikalii a peroxidu. nemozno povedat ze na vlasy neskodi. to nieje pravda. kazda chemicka farba narusa vlasy. ja som pouzila jonna natura farbu a vymyla sa mi strasne rychlo
dobry den
s farbou joanna mam len prijemne skusenosti. nezapacha ako ine amoniakove farby a nenici vlasy.mne osobne sa zmyvala dost dlho pretoze som si dala granátovú čiernu na blond vlasy.
ale myslim ze zo zdravotneho hladiska je tato farba voci vlasom neskodna (v ramci farbenia vlasov)
nema nikto skusenost ?