Citácia hovori za vsetko
Ako by ste zareagovali na mojom mieste, keby partner zahlási niečo takéto?
Budem velmi vdacna ze kazdu rekciu
Ty ma nelúbiš, lebo mi nedovolíš huliť
preco mu nedovolis hulit?
Pyrana, ak Ta este zaujima aj moj nazor, tak ja by som sa s nim rozisla, je to clovek velmi nizkych moralnych hodnot
smii má pravdu, je to z jeho strany citové vydierane. Pyrana206 by tak isto mohla postaviť opačne postavenú otázku a bola by v práve.
to ako mate kolko rokov ked take riesis??? kazdy normalny by sa nepytal ako reagovat ale by sa s takym clovekom rozisiel. nie kvoli tomu ze nechce pre teba nic menit, ale hned ako si zistila ze huli si ho mala nechat!!! co chces spolocnu buducnost? nech stiahne aj teba spat na travu a potom na horsie... zrejme ti to az tak nevadi, ked si s nim stale... vravis ze tvoj otec bol na drogach a co ches aby raz aj tvoje deti mali takeho otca... ruky prec od neho a jemu podobnym. je vela super chalanov co nekazia svoj zivot a zivot inych tym ze hulia travu... a dalsia vec ako vies ze len huli, a nie je aj na niecom inom, ked ani o tom si predtym nevedela ze huli .. v com vsetkom ti klame??? no a co ze ste spolu 3 roky vies kolko ludi poznam co mali dlhsie vztahy a koncili to pre drobnejsie nezhody ako ty... ja som tiez medzi nimi... je to tvoja vec, ale znicis si zivot pre cloveka ktoremu je trava dolezitejsia ako ty... a ver ze to je len zaciatok... mozno aj tvoja mam si kedysi vravela: "no a co tak si obcas nieco da" a nakoniecc predsa odpoved na tvoju otazku povedala by som: "Lubim ta a prave preto chcem aby si prestal,lebo mi zalezi mi na tebe a na nas, a verim ze ak ma mas rad tak aspon skusis prestat, a ja udem stat pri tebe" ak sa nezmeni, utekaj pred nim c najdalej.... zlozvyky sa len zhorsuju a ver ak ti nieco vadi na nom, nikdy ti neprestane, nezvyknes si na to, to sa prosto neda...
to ako mate kolko rokov ked take riesis??? kazdy normalny by sa nepytal ako reagovat ale by sa s takym clovekom rozisiel. nie kvoli tomu ze nechce pre teba nic menit, ale hned ako si zistila ze huli si ho mala nechat!!! co chces spolocnu buducnost? nech stiahne aj teba spat na travu a potom na horsie... zrejme ti to az tak nevadi, ked si s nim stale... vravis ze tvoj otec bol na drogach a co ches aby raz aj tvoje deti mali takeho otca... ruky prec od neho a jemu podobnym. je vela super chalanov co nekazia svoj zivot a zivot inych tym ze hulia travu... a dalsia vec ako vies ze len huli, a nie je aj na niecom inom, ked ani o tom si predtym nevedela ze huli .. v com vsetkom ti klame??? no a co ze ste spolu 3 roky vies kolko ludi poznam co mali dlhsie vztahy a koncili to pre drobnejsie nezhody ako ty... ja som tiez medzi nimi... je to tvoja vec, ale znicis si zivot pre cloveka ktoremu je trava dolezitejsia ako ty... a ver ze to je len zaciatok... mozno aj tvoja mam si kedysi vravela: "no a co tak si obcas nieco da" a nakoniecc predsa odpoved na tvoju otazku povedala by som: "Lubim ta a prave preto chcem aby si prestal,lebo mi zalezi mi na tebe a na nas, a verim ze ak ma mas rad tak aspon skusis prestat, a ja udem stat pri tebe" ak sa nezmeni, utekaj pred nim c najdalej.... zlozvyky sa len zhorsuju a ver ak ti nieco vadi na nom, nikdy ti neprestane, nezvyknes si na to, to sa prosto neda...
ta veta je istym sposobom emocne vydieranie. Zatlacil ta nou riadne do kuta...
Niekedy pomoze to emocne vydieranie obratit na neho: napr. Nezalezi ti na mne, ked sa kvoli mne nechces vzdat hulenia. Alebo rovnako ako on: Nelubis ma, ked sa kvoli mne nechces vzdat hulenia a pritom vies, ako mi na tom zalezi.
Osobne taketo emocne vydierania neznasam a snazim sa ich nepouzivat. Tvoj pripad je iny, partner ho uz voci tebe pouzil a ty sa potrebujes adekvatne branit...
mne ten moj povedal, že s tým prestať ani nemieni, tak sme sa o tom viac ani nebavili...
jajka: a okrem toho nechodime spolu dva tyzdne, ani mesiac, uz to budu 3 roky - tak urcite chapes ze je mi velmi trapne citat prispevky v ktorých sa píše, "prečo nehladam takeho co nehuli" ked j s nim chcem byt a aj so mnou to viem na 100%, a nemam zaujem hladat niekde inde, len som sa pytala co by ste spravili vy a co by ste odpovedali vy na mojom mieste,
smajlikov si si nevsimla vsak
jajka: aka si mudra, keb tvoj chalan npr. chlastá tak ty mu to budes tolerovať lebo veď to sú predsa tiez chyby ktore partnery navzajom miluju
QVPK: trochu cesty, bez tych nadavok by sa to nedalo?? nesuhlasim s tebou