Citácia hovori za vsetko
Ako by ste zareagovali na mojom mieste, keby partner zahlási niečo takéto?
Budem velmi vdacna ze kazdu rekciu
Ty ma nelúbiš, lebo mi nedovolíš huliť
naozaj len v skratke sa to budem snazit opisať- v mojej rodine mam s alkoholom a drogami (nielen gandza) blbú skusenosť (ano urcite si povies ze gandza nieje nic strasne) a odvtedy som si povedala že nikdy nechcem skoncit tak ako otec, preto s tým nesuhlasim boli casy kedy som i ja hulievala ale uz som s tým sekla uplne, odkedy ,,som sa dozvedela pár vecí
no najskor to bolo tak ako vravel double dog ze nikdy nikto kvoli frajerke neprestane hulit - to len ja som si naivne myslela :D tvrdil ze prestane kvoli mne, vzdy zistim ze huli, potom sa ho spytam preco mi teda vravel ze to nebude robit, on zas tie jeho recicky, a vcera mi toto povedal ze ho nelubim lebo mu nedovolim hulit ja som myslela ze odpadnem, a pritom mam pocit ze kvoli tomuto sa s jednou frajerkou uz velmi velmi davno aj rozisiel, teda ona s nim
Tak si sa mala zobrať preč. Potom by si to nabudúce rozmyslel. Takto si len povie, že no a čo, aj tak sa nič nedeje...
a toto sa mi páááááči, že....Proste sa raz poriadne naser a uvidíš:D, PRESNE TAK, presne tak, veď nemáš, čo stratiť, .....
a ešte musim dodať ze ja mu to nezakazujem, ja som mu dala najavo že mi to vadi a či by s tým mohol prestať, jedneho času som to riesila tak že som to neriešila pokial nehulil v mojej pritomnosti - to znamena o stvrtej sa nahuli a o pol piatej sa ideme stretnut, napriklad vcera mala som u neho spať a pozriem na neho a nafajčený samozrejme - tak to mi vadí ked huli a vie že sa mame stretnuť
Proste sa raz poriadne naser a uvidíš:D
Pyrana, ale tak ťa nikdy nebude rešpektovať.