Normálne dievča

Príspevok v téme: Normálne dievča
Petrolejko

Ahoj, mám pre niekoho možno zvláštny problém. Pred nedávnom som ukončil ročný vzťah. Rozišli sme sa v dobrom a teraz keď som sám chcel by som si nájsť nové dievča. Problém je v tom, že všetky sú rovnaké, arogantné, drzé a správajú sa ako kurvičky. S takýmito nemám problém, som inteligentný, dobre vyzerajúci chalan a tento typ dievčat sa na mna lepí. Ja chcem ale úplne obyčajné, skromné a hlavné slušné dievča. Také, ktoré má nejaký zmysluplný cieľ a má jasno v prioritách. Kde také nájsť ?

bibi123

Petrolejko-nic si z toho nerob, niekto je tu len zakomplexovany, ze ho ziadna zena nechce:O)))
tazko povedat, ci nemas prehnane naroky ohladom tych priorit. Pretoze tie sa v zivote velakrat menia, hlavne u zien, takze ich nie je mozno definovat tak lahko.
Tak skus serioznejsie zoznamky, kamaratka si napr. nasla priatela na partneri.sk, vraj tam nechodia uchylaci, ale seriozny vztah hladajuci ludia, tak vyskusaj...

bibi123

beskyd, nemusis sa o mna bat, ja mam bohateho(uz 8rokov) a vzdy som aj mala(pre chlapa je totiz vyhodnejsie najst si babu, co uz ma vlastnu audi, gucci kabelku,... a nie je odkazana na jeho dotacie a mozu spolu nieco budovat a nie drobit majetok):O))) mozem Ta ubezpecit, ze moje kvality(krasa, vzdelanie, povaha, zmysel pre spolocensku zodpovednost,...) su take, ze nie je dovod, aby si moj partner hladal vychodniarku, ale mam s nimi bohate pracovne skusenosti a poznam ich mentalitu, pokrytectvo a spicate lakte...samozrejme cest vynimka!!!
Beskyd, ved ked sa ti tu nepaci, nikto Ta tu nedrzi. Ak by si sa narodil v BA, mal by si pohnutky dane mesto obranovat a nie urazat ho v kazdom jednom svojom prispevku, vratane jeho "deti", ktore na svojej hrudi nosi.. Podla mna mas len komplexy z toho, ze mas pomaly 30tku na krku a nikdy si nemal zenu, lebo Ta HLAVNE kvoli Tvojej povahe nechcela a tak si znechuteny a budes urazat zeny hlava-nehlava... Pokial nebudes mat k zenam uctu, celkovo k nim nezmenis pristup a nebudes ich povazovat len za hmotny majetok, skoncis ako zatrpknuty chlap(co sa uz na zaklade Tvojich prispevkov rysuje)

Kvaky

Wow, tak ty si daka vynimka :). Maloktory chlapci chcu take dievcata...lebo vacsina z nich ma zaujem skor o take rebelky...

beskyd

bibi, neviem sice skade si nabrala ze som z hornej dolnej ale v poho. ak ti to nejak pomoze nabuduce formulovat svoje fundovane stanoviska tak ti len tymto oznamujem ze som sa narodil v BA a prezil v nej 4/5 zivota. a nikoho nedegradujem, konstatujem fakty. a do kostola nechodim:) teba asi stve ze ti nejaka vychodniarka vyfukla bohateho ale v tomto ti ja veru neporadim, cas zahoji vsetky rany, mozno len tak

bibi123

beskyd-jasne, z vyse 500 000obyvatelov v BA, sa nenajde ani jedna normalna zena... Okrem toho tu v BA je uz malo povodnych obyvatelov najdes tu samych pastikarov z vychodu, co im mamy nabalili pastiky a vhup do velkej BA robit karieru a najst si bohateho manzela...
Ja na VS v BA som napr. nemala ziadneho spoluziaka z BA a predsa 2/3 z nich po dostudovani tu zostali a takyto je tu trend. Beskyd Ty si tiez z hornej-dolnej, stale nadavas na BA, ale asi to tu tak zle nebude, ked zaberas miesto a nevratis sa do tej svojej dediny!!! Problem je v tom, ze podla Tvojich poziadaviek by si si mal hladat dievca v kniznici, kostole a nie ju chodit hladat do Trafa, Ria a pod. Davaj si pozor na jazyk, lebo svojimi vyjadreniami zovseobecnujes a degradujes Bratislavcanky.

User_37597

take zeny sa tazko hladaju...preto moja rada znie: nehladaj! co ma prist to pride a urcite nie na zavolanie.

a pre informaciu:
myslim si ze je jedno kde sa zoznamis lebo tu "pravu" mozes stretnut kdekolvek.