Ahoj, mám pre niekoho možno zvláštny problém. Pred nedávnom som ukončil ročný vzťah. Rozišli sme sa v dobrom a teraz keď som sám chcel by som si nájsť nové dievča. Problém je v tom, že všetky sú rovnaké, arogantné, drzé a správajú sa ako kurvičky. S takýmito nemám problém, som inteligentný, dobre vyzerajúci chalan a tento typ dievčat sa na mna lepí. Ja chcem ale úplne obyčajné, skromné a hlavné slušné dievča. Také, ktoré má nejaký zmysluplný cieľ a má jasno v prioritách. Kde také nájsť ?
Normálne dievča
Určite nie v bare, na diskotéke, v prostredí kde si hľadajú obete "zlatokopky", spravidla nie odfarbené, a kde?????
Keďže také normálne sa neukazujú, napr. v prírode, pri športe,v podstate hocikde, ale ak hľadáš v inštitúciách pre zazobaných, tam nie sú....
A platí, najsť normálnu, milú osobu je ťažké....
Kikusa, som Ti trocha skomolila meno, no nechtiac, čo povieš, sa mi podobááááááá, .....
Kukusa, Ty čistá normálna ĽALIA, ...daj sa vypchať, ... smiech, ...
Petrolejko, normálnych dievčat je dosť, ale nájde ich iba normálny chlapec.
Na druhej strane, taká ku*vička tiež nemá záujem o normálneho chalana, ale iba o takého.....
Podla mna to co si napisal je uplna blbost!!!!! Treba otvorit oci nesu na svete len arogantne kurvicky!!!!!
ISS Fúúúúha, bola spontánna reakcia na Tvoj príspevok, ....
Petrolejko, choď na faceboook, odporúčam, je to dobrá vec, ...
Napisal som ti :)
No ved to. Tak ti dam mail na azet, a keby nieco, tak mi tam napis. Staci aj to icq cislo, ja by som to svoje sem tiez nenapisala.
Shameeka173@azet.sk
Nie :D takto po večeroch mi to už nepáli :) V kazdom pripade by som rad pokracoval v konverzacii s tebou :) Cize nejake riesenie sa najst musi :P
Neviem, napada ta nieco?